VEXOR on yksityisen turvallisuusalan kaasusumutinten markkinajohtaja

Olemme erittäin tyytyväisiä VEXOR -kaasusumuttimista saamaamme palautteeseen. Kevään 2018 aikana muutamien mallien nopeasti kasvanut menekki yllätti meidät ja varasto pääsi hetkeksi loppumaan. Pahoittelemme ja otamme tästä opiksemme. Nyt kaikkia malleja on taas varastossa ja jatkossa pyrimme ennakoimaan menekin kasvua paremmin. VEXOR on tällä hetkellä kiistatta yksityisen käyttäjäkunnan markkinajohtaja Suomessa.

Saamme käyttäjiltä säännöllisesti kiitoksia VEXOR sumutinten tehosta. Otamme edelleen mielellämme vastaan käyttäjien kokemuksia ja tositarinoita (tietosuojalainsäädäntö huomioiden) tilanteista joissa sumutinta on jouduttu käyttämään.

P.S: muistathan myös uuden jatkuvatoimisen VEXOR sumuttimen (MK5) joka soveltuu esimerkiksi huoneen, hytin tai ajoneuvon tyhjentämiseen

Voit halutessasi tutustua ja tilata VEXOR -kaasusumuttimia yllä olevista linkeistä. Ostaminen edellyttää voimassa olevaa kaasusumuttimen hallussapitolupaa (muovikortti). Tilausohjeet löydät verkkokauppamme tuote-esittelyjen yhteydestä.