Käsivalaisin KLARUS XT11 Edellinen Käsivalaisin KLARUS XT11

Ladattava käsivalaisin KLARUS XT12S

99,00 €
Varastossa
Tuotekoodi
XT12S

Huippulaadukas ja erittäin tehokas USB -ladattava käsivalaisin. Maksimi valoteho: 1600 ANSI Lumenia. Patentoitu kaksiosainen käyttökytkin takaa että täystehon tai strobon saa halutessaan aina heti käyttöön.

KLARUS XT12S on ladattavaksi huippuvalaisimeksi erittäin edullinen. Hinta sisältää KLARUS 18650 erikoisakun, Cordura vyökotelon ja lataamistarvikkeet!
 

Finsec on huippulaadukkaiden, vaativaan käyttöön suunniteltujen KLARUS –valaisimien virallinen maahantuoja.

KLARUS on maailman arvostetuimpien valaisinvalmistajien joukkoon kuuluva, innovatiivinen valmistaja, joka aktiivisesti kehittää valaisimiaan merkittävimpien käyttäjäryhmien asiantuntijoiden kanssa. Kaikilla KLARUS –valaisimilla on kahden vuoden takuu.

KLARUS XT12S on edullinen vaihtoehto laadukasta ladattavaa käsivalaisinta etsivälle.

Maksimi valoteho: 1600 ANSI Lumenia! Täydellä teholla kantama on FL-1 Standardin mukaan 402 metriä.
Toiminnot ja käyttöaika:1600 ANSI Lumenia: 1.2 h, 400 ANSI Lumenia: 4 h, 100 ANSI Lumenia: 14 h, 10 ANSI Lumenia: 200 h, strobo (1600 ANSI Lumenia) 2.4 h.
Mitat: pituus 145 mm, rungon halkaisija 25,6 mm, suurin halkaisija 35 mm.
Paino: 133 g ilman virtalähdettä. Väri: musta

Virtalähde: 1 kpl KLARUS 18650 erikoisakku (sisältyy myyntipakkaukseen) tai 2 kpl CR123 paristoa.

Patentoitu kaksiosainen käyttökytkin: Täysteho päälle ja pois pääkytkimestä (katso kuva A.) ja muut toiminnot eri kytkimestä (katso kuva B.).

Olemme useilta käyttäjäryhmiltä saaneet palautetta siitä että nykyisissä valaisimissa käytetään lähes poikkeuksetta liian hankalia käyttökytkimiä, jotka ovat vaikeita käyttää juuri silloin kun varmatoimisuutta tai välitöntä täystehoa tarvitaan. KLARUS on ratkaissut käyttökytkinongelman sijoittamalla valaisimen pääkytkimeen perustoiminnot ja kaikki lisätoiminnot (puoliteho, minimiteho ja muuttuva strobo) erilliseen käyttökytkimeen. Kytkimet on sijoitettu loogisesti ja muotoiltu käytettäväksi myös hansikkaat kädessä. Lisätoimintojen käyttökytkin toimii myös sivusta painettaessa.

Patentoitu magneettikiinnitteinen USB lataus akkua irroittamatta: Helppokäyttöinen, vedenkestävä latausliitäntä sekä erinomaisen älykäs virranhallinta takaavat helpon latauksen esim. kotona, toimistolla tai autossa. Magneettikiinnitteinen latausliitin ei ole oikosulkuherkkä ja lataaminen tapahtuu tavallisen USB portin kautta. Valaisin ohjaa lataustapahtumaa ja latausvalo osoittaa latauksen tilan. Lataus tällä menetelmällä edellyttää KLARUS 18650 erikoisakkua (sisältyy pakkaukseen, saatavilla myös tilauksesta). Muilla kuin KLARUS erikoisakuilla lataamisen onnistumista ei taata.

Kuten useimmat kilpailijansa KLARUS XT12S on valmistettu kova-anodisoidusta lentokonealumiinista. FL1 -standardin mukainen pudotuskestävyys on 1 m ja IPX-8 vesitiiveys 2 m kokonaan veteen upotettuna.

Pakkauksessa mukana: virtalähde (KLARUS 2600mAh erikoisakku), USB -latausjohdin, Cordura vyökotelo (max. 55 mm leveälle vyölle), rannelenkki, pyörimisenestorengas ja ylimääräiset tiivisterenkaat.

Huom! Vaatii KLARUS 18650 erikoisakun (sisältyy pakettiin) jotta valaisinta voidaan ladata suoraan USB -latausjohdolla.

Kaikki KLARUS -valaisimet ovat EMC -testattuja ja CE -merkittyjä.

Maksutavat

Write Your Own Review
Write a ReviewLadattava käsivalaisin KLARUS XT12S
To Top