Turva-alan tuotteet maahantuojan tukkuhinnoin

Henkilösuojaus- ja etsiväpalvelut

Ostoskori 0 tuotetta:

Palvelut

Henkivartijat

Henkilösuojauspalvelumme on tarkoitettu liike-elämän vaikuttajille ja julkisuuden henkilöille, jotka asemansa tai tehtäviensä vuoksi tarvitsevat jatkuvaa tai tilapäistä henkilökohtaista turvahenkilöstöä.

Lue lisää...

 

Tapahtumaturvallisuus

Asiakaspalveluhenkinen tiimimme pystyy tarjoamaan kustannustehokkaan ja luotettavan tapahtumaturvallisuuspalvelun kaikkialla Suomessa, myös lyhyellä varoitusajalla. Mikäli suunnittelet tapahtuman järjestämistä, ota yhteyttä. Neuvomme lupa-asioissa ja järjestelyissä maksutta ja otamme mielellämme kokonaisvastuun lupa-asioiden ja käytännön järjestelyjen hoitamisesta.

Olemme vastanneet useiden Suomen suurimpien tapahtumien turvallisuudesta. Saat meiltä luotettavan palvelukokonaisuuden kilpailukykyiseen hintaan.

Lue lisää...

 

Järjestyksenvalvojat

Järjestyksenvalvontapalvelumme soveltuu erityisesti vaativien kohteiden sekä erilaisten tapahtumien turvallisuustarpeisiin. 

Lue lisää...

 

Järjestyksenvalvojakoulutus

Järjestämme sisäasiainministeriön vaatimusten mukaista järjestyksenvalvojakoulutusta. Peruskurssin hyväksytysti suorittaneet voivat hakea järjestyksenvalvojakorttia paikallispoliisiltaan.

Lue lisää...

 

Voimankäyttökoulutus

Järjestämme non-stop -periaatteella valmiille ryhmille sisäasiainministeriön vaatimusten mukaista vartijoiden voimankäyttökoulutusta eri paikkakunnilla. Emme järjestä vartijoiden peruskoulutusta.

Lue lisää...

 

Lahner Tactical

Pääkouluttaja Florian Lahner kouluttaa fyysistä voimankäyttöä sekä kaikkien voimankäyttövälineiden käyttöä erityisesti lähitaistelutilanteissa.

Lue lisää...

 

Läpivalaisukoulutus

Lue lisää...

 

Vaaralliset esineet ja aineet

Lue lisää...

 

Riskien hallinta

Teemme riskianalyysejä  ja riskienhallintasuunnitelmia tapahtumille, kiinteistöille, yrityksille, laitteistoille ja alueille. Koulutamme riskianalyysien laatimista kaikilla henkilöriskejä sisältävillä toimialoilla.

Lue lisää...

 

Turvallisuuskoulutus

Järjestämme jatkuvasti yrityksille ja yhteisöille räätälöityjä turvallisuusalan koulutuksia. Koulutukset voivat sisältää esimerkiksi erilaisia turvallisuusriskien kartoitukseen, henkilöturvallisuuteen, vaaratilanteissa toimimiseen, ensiapuun sekä paloturvallisuuteen liittyviä osioita.

Lue lisää...

 

Hätätilanneharjoittelu

Lue lisää...

 

Yksityisetsivät

Finsec tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita yksityisetsiväpalveluja luottamuksellisesti ja hankalia tilanteita kunnioittaen.

Lue lisää...