Turva-alan tuotteet maahantuojan tukkuhinnoin

Henkilösuojaus- ja etsiväpalvelut

Ostoskori 0 tuotetta:

Järjestyksenvalvojat


Tapahtumaturvallisuus

Asiakaspalveluhenkinen tiimimme pystyy tarjoamaan kustannustehokkaan ja luotettavan tapahtumaturvallisuuspalvelun kaikkialla Suomessa, myös lyhyellä varoitusajalla. Mikäli suunnittelet tapahtuman järjestämistä, ota yhteyttä. Neuvomme lupa-asioissa ja järjestelyissä maksutta ja otamme mielellämme kokonaisvastuun lupa-asioiden ja käytännön järjestelyjen hoitamisesta.

Olemme vastanneet useiden Suomen suurimpien tapahtumien turvallisuudesta. Saat meiltä luotettavan palvelukokonaisuuden kilpailukykyiseen hintaan.

Lue lisää...

 

Järjestyksenvalvonta

Tarjoamme asiakaslähtöistä järjestyksenvalvontapalvelua hotelleille, ravintoloille, kokouskeskuksille ja erilaisiin tilaisuuksiin. Saat kauttamme edustavat ja palveluhenkiset järjestyksenvalvojat jotka edistävät asiakkaiden viihtyvyyttä turvallisuudesta tinkimättä.

Lue lisää...

 

Järjestyksenvalvojakoulutus

Järjestämme sisäasiainministeriön vaatimusten mukaista järjestyksenvalvojakoulutusta: järjestyksenvalvojan peruskoulutus, kertauskoulutus, järjestyksenvalvojan voimankäyttökoulutus, kaasusumutinkoulutus.

Lue lisää...

 

Sivustollamme käytetään evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Evästeitä käytetään esimerkiksi liikenteen seurantaan ja sisällön optimointiin. (Sulje)