Turva-alan tuotteet maahantuojan tukkuhinnoin

Henkilösuojaus- ja etsiväpalvelut

Ostoskori 0 tuotetta:

Järjestyksenvalvojat


Tapahtumaturvallisuus

Tuotamme turvallisuuspalveluja vain sisätiloissa järjestettäviin tapahtumiin. Asiakaspalveluhenkinen tiimimme pystyy tarjoamaan kustannustehokkaan ja luotettavan tapahtumaturvallisuuspalvelun kaikkialla Suomessa, myös lyhyellä varoitusajalla. Mikäli suunnittelet tapahtuman järjestämistä, ota yhteyttä. Neuvomme lupa-asioissa ja järjestelyissä maksutta ja otamme mielellämme kokonaisvastuun lupa-asioiden ja käytännön järjestelyjen hoitamisesta.

Olemme vastanneet useiden Suomen suurimpien tapahtumien turvallisuudesta. Saat meiltä luotettavan palvelukokonaisuuden kilpailukykyiseen hintaan.

Lue lisää...

 

Järjestyksenvalvonta

Tarjoamme asiakaslähtöistä järjestyksenvalvontapalvelua hotelleille, ravintoloille, kokouskeskuksille ja erilaisiin sisätiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin. Saat kauttamme edustavat ja palveluhenkiset järjestyksenvalvojat jotka edistävät asiakkaiden viihtyvyyttä turvallisuudesta tinkimättä.

Lue lisää...

 

Järjestyksenvalvojakoulutus

Järjestämme järjestyksenvalvojakoulutusta: järjestyksenvalvojan peruskoulutus, kertauskoulutus, järjestyksenvalvojan voimankäyttökoulutus, teleskooppipatukkakoulutus ja kaasusumutinkoulutus.

Lue lisää...