Turva-alan tuotteet maahantuojan tukkuhinnoin

Henkilösuojaus- ja etsiväpalvelut

Ostoskori 0 tuotetta:

Ravintolat ja tilaisuudet

Ravintolat järjestyksenvalvonta

Järjestyksenvalvojat, jotka myös hymyilevät!

Tarjoamme asiakaslähtöistä järjestyksenvalvontapalvelua hotelleille, ravintoloille, kokouskeskuksille ja erilaisiin tilaisuuksiin. Saat kauttamme edustavat ja palveluhenkiset järjestyksenvalvojat jotka edistävät asiakkaiden viihtyvyyttä turvallisuudesta tinkimättä.

Käytössämme on yli 700 kokenutta järjestyksenvalvojaa, joista suurimman osan olemme itse kouluttaneet. Omistamme ammattitason radiopuhelimet, asut ja varusteet yli 200 järjestyksenvalvojan yhtäaikaiseen tarpeeseen. Toimimme kaikkialla Suomessa.

Järjestyksenvalvontakohteistamme kerätään jatkuvasti asiakaspalautetta. Käytämme saadun palautteen toimintamme jatkuvaan parantamiseen sekä henkilöstömme palkitsemiseen. Koko toimintamme on ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifioitua. 

Myymme ja asennamme etäkatseltavia kameravalvonnan ja hävikin valvonnan järjestelmiä sekä jälkivalaisevia palo- ja pelastusopasteita. Päivitämme myös työkohteidemme pelastussuunnitelmat ja poistumiskartat tarvittaessa.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Sivustollamme käytetään evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Evästeitä käytetään esimerkiksi liikenteen seurantaan ja sisällön optimointiin. (Sulje)