Turva-alan tuotteet maahantuojan tukkuhinnoin

Henkilösuojaus- ja etsiväpalvelut

Ostoskori 0 tuotetta:

Järjestyksenvalvojakoulutus

Viralliset järjestyksenvalvojakoulutukset

Peruskurssin hyväksytysti suorittaneet voivat hakea järjestyksenvalvojakorttia paikallispoliisiltaan. Kortti oikeuttaa työskentelemään järjestyksenvalvojana kaikissa lain yksityisistä turvallisuuspalveluista (1085/2015) määrittelemissä kohteissa. Kertauskoulutus on välttämätön korttia uusittaessa.

Teemme koulutuksissamme käytännön harjoituksia ja käytämme kuvamateriaalia sekä esimerkkejä todellisista tilanteista.
Valmiille yli 15 henkilön ryhmille voidaan pitää oma koulutus erikseen sovittuna ajankohtana.
Kouluttajamme sijaitsevat Porvoossa, Haminassa, Lahdessa, Salossa, Lohjalla ja Kuopiossa. Koulutuspaikka voi olla muuallakin.

Poliisin lupahallinto veloittaa korttien ja lisämerkintöjen myöntämisestä oheisen hinnaston mukaisen maksun: Palveluhinnasto 2017

 

Järjestyksenvalvojan peruskoulutus (40 h)

1.1.2017 alkaen noudatettavan koulutussisällön mukainen järjestyksenvalvojan peruskoulutus joka oikeuttaa hakemaan paikallispoliisilta hyväksymistä järjestyksenvalvojaksi. Tämä koulutus on välttämätön ensimmäistä järjestyksenvalvojakorttia haettaessa. Kortti on voimassa viisi vuotta kerrallaan.

Ohessa virallinen koulutusmateriaali (pdf) jonka saat kursseillamme käyttöösi ja voit myös ladata tästä itsellesi maksutta:
Järjestyksenvalvojan peruskoulutuksen ja kertauskoulutuksen materiaali 1.1.2017 alkaen

Utbildningsmaterial för ordingsvakter fr.o.m. 1.1.2017.

Kertauskoulutuksen CASE harjoitus (uutta materiaalia odotetaan Poliisihallitukselta, saat materiaalin koulutuksen yhteydessä)

Seuraavaa koulutusajankohtaa ei ole vahvistettu. Järjestämme peruskoulutusta myös valmiille ryhmille. Pyydä tarjous

 

Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus (8 h)

Seuraavaa koulutusajankohtaa ei ole vahvistettu. Järjestämme peruskoulutusta myös valmiille ryhmille. Pyydä tarjous

Korttia uusittaessa on olennaista huomioida kortin alkuperäinen peruskoulutuksen ajankohta. 1.3.2007 jälkeen käydyn peruskurssin nojalla (alunperin) myönnetyn järjestyksenvalvojakortin ei ole pakko olla voimassa sitä uusittaessa. Kertauskoulutus on pakollinen korttia uusittaessa ja kelpaa 6 kk ajan kertauskoulutuksen todistuksen myöntämispäivästä. Kertauskoulutuksen voi käydä etukäteen ennen kortin vanhenemista. 

HUOM: Jos korttisi on alunperin myönnetty ennen 1.3.2007 järjestetyn peruskoulutuksen perusteella, kortin tulee olla sitä uusittaessa voimassa ja kortin uusimiseksi on oltava todistus alle 6 kk sitten suoritetusta kertauskoulutuksesta. Muussa tapauksessa on käytävä ensin koko nykylainsäädännön mukainen 40 h peruskurssi.

Koska säännöt ovat melko moninaiset, suosittelemme käymään kertauskoulutuksen ja uusimaan kortin hyvissä ajoin.
Lue lisää: Poliisihallituksen ohje jota lupatoimistot soveltavat 1.1.2017 alkaen

Kertauskoulutuksen hinta on 95 €/hlö (sis. ALV).
Järjestämme kertauskoulutusta myös valmiille ryhmille. Pyydä tarjous

 

Kaasusumuttimen käyttäjäkoulutus (11 h) 

1.1.2017 alkaen noudatettavan koulutussisällön mukainen järjestyksenvalvojan ja vartijan kaasusumutinkoulutus. 

Tämän koulutuksen suorittaneet voivat hakea poliisilta lupaa kaasusumuttimen kantamiseen järjestyksenvalvojan ja vartijan työtehtävissä.

Koulutus koostuu vartijan ja järjestyksenvalvojan voimankäytön yleisestä osiosta (6 h) ja kaasusumutinosiosta (5 h).
Esittelemme koulutusten yhteydessä eri merkkisiä nykyaikaisia kaasusumuttimia. 

HUOM: Vartijan erityisen voimankäyttökoulutuksen osana 1.10.2002 jälkeen ja ennen 1.1.2017 suoritettu kaasusumutinkoulutus korvaa tämän koulutuksen täysimääräisesti.

Seuraavaa koulutusajankohtaa ei ole vahvistettu. Järjestämme koulutusta myös valmiille ryhmille. Pyydä tarjous

 

Teleskooppipatukan käyttäjäkoulutus (11 h) 

1.1.2017 alkaen noudatettavan koulutussisällön mukainen järjestyksenvalvojan ja vartijan teleskooppipatukkakoulutus.

Tämän koulutuksen suorittaneet voivat hakea lisämerkinnän järjestyksenvalvoja/vartijakorttiinsa ja saavat sen jälkeen kantaa teleskooppipatukkaa työtehtävissään 1.1.2017 vahvistetun lainsäädännön kuvaamissa tilanteissa.

Koulutus koostuu vartijan ja järjestyksenvalvojan voimankäytön yleisestä osiosta (6 h) ja teleskooppipatukkaosiosta (5 h). Esittelemme ja käytämme koulutusten yhteydessä erilaisia nykyaikaisia teleskooppipatukoita. 

HUOM: Vartijan erityisen voimankäyttökoulutuksen osana 1.10.2002 jälkeen suoritettu teleskooppipatukkakoulutus korvaa tämän koulutuksen täysimääräisesti.

Seuraavaa koulutusajankohtaa ei ole vahvistettu. Järjestämme koulutusta myös valmiille ryhmille. Pyydä tarjous

 

Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus (16 h)

1.1.2017 alkaen noudatettavan koulutussisällön mukainen voimankäytön lisäkoulutus. Parantaa ammattitaitoa, lisää työturvallisuutta ja antaa paremmat valmiudet toimia sekä käyttää voimankäyttövälineitä tiukoissa tilanteissa. Koulukseen voidaan ottaa järjestyksenvalvoja, joka on ennen osallistumistaan suorittanut fyysisen voimankäytön perusteet sekä teleskooppipatukan ja kaasusumuttimen käyttäjäkoulutukset.

Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus jakautuu kahteen osioon: A ja B. A -osio (4 h) sisältää teoriakoulutusta ja B -osio (12 h) voimankäytön, käsirautojen ja enintään 70 senttimetriä pitkän patukan/teleskooppipatukan ja kaasusumuttimen koulutusta. 

Seuraavaa koulutusajankohtaa ei ole vahvistettu. Järjestämme koulutusta myös valmiille ryhmille. Pyydä tarjous

Koulutukset hyväksytysti suorittaneet saavat nykyisen lainsäädännön  mukaisen koulutustodistuksen, jolla haetaan kyseisen koulutuksen mukaista korttia tai lisämerkintää koulutuksen suorittamisesta.

FINSEC järjestää koulutusta non-stop -periaatteella valmiille asiakasryhmille tarpeen mukaan kaikkialla Suomessa. Kouluttajiemme lähtöpaikat ovat: Porvoo, Hamina, Lahti, Salo, Lohja ja Kuopio.

Valmiille ryhmille erikoishinnat, kysy tarjoustamme. Ilmoittaudu koulutuksiin ajoissa!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: 

Puh: 0445544244 tai email