Turva-alan tuotteet maahantuojan tukkuhinnoin

Henkilösuojaus- ja etsiväpalvelut

Ostoskori 0 tuotetta:

Läpivalaisukoulutus

Renful Premier Technologies

Edustamme Renful Premier Technologies -tuotteita ja palveluja Suomessa. Renful on yksi maailman johtavista terrorisminvastaisen toiminnan konsultoinnin, tietokonepohjaisten koulutusratkaisujen ja koulutuskäyttöön valmistettujen, simuloitujen vaarallisten esineiden tarjoajista.  Valikoimiin kuuluvat ilmailun, merenkulun, maakuljetusten ja rajaturvallisuuden tekniset ratkaisut, koulutusjärjestelmät ja konsultointi. Kerromme mielellämme lisää.

Läpivalaisukoulutuksen tietokonepohjainen koulutusjärjestelmä on Renful Premier Technologiesin tunnetuin tuoteperhe. Koulutusjärjestelmä sisältää ratkaisut henkilöstön työhönottovaiheen (Pre-M), työhön perehdytyksen (Trefox) ja kokeneiden työntekijöiden lisäkoulutuksen (Simfox) tarpeisiin.

Pre-M

Pre-M (henkilökohtaisen soveltuvuuden testi)

on läpivalaisutyöhön tai -koulutukseen pyrkivien henkilöiden testiohjelma, jonka avulla testataan testin suorittajan värinäkö, esineiden tunnistamiskyky ja kolmiulotteinen hahmotuskyky. Lisäksi ohjelmalla testataan, miten testin suorittaja havaitsee poikkeavuuksia, osaa mieltää kerrostettua läpivalaisukuvaa ja pystyy säilyttämään keskittymisensä. Testin tulosta voidaan suoraan verrata joko kansainväliseen tulostasoon tai ohjelmiston käyttäjän aiemmin muille henkilöille suorittamiin testeihin.

Pre-M on erinomainen työkalu kun halutaan saada vertailukelpoista tietoa työnhakijoiden soveltuvuudesta läpivalaisutyöhön. Testi on kokonaisuudessaan suunniteltu siten että testin suorittajalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta läpivalaisutyöstä tai vaarallisista esineistä. Pre-M on nyt saatavilla myös täysin suomenkielisenä!

Trefox

Trefox (läpivalaisutyöhön perehdytys)

on läpivalaisutyöhön perehdytettävien henkilöiden koulutusohjelma, jonka avulla uusi työntekijä perehdytetään läpivalaisulaitteiden toimintaan, keskeisiin työturvallisuusnäkökohtiin ja läpivalaisunäkymän tulkintaan. Koulutukseen sisältyy myös tietoa läpivalaisutekniikan rajoituksista, vaarallisista esineistä ja aineista sekä muista läpivalaisutyötehtävissä noudatettavista menettelyistä.

Trefox on erinomainen perehdyttämisen apuväline, joka on räätälöitävissä tapauskohtaisesti. Koulutuskieli on englanti, mutta koulutusohjelma on pääosin visuaalinen.

Simfox (ammattilaisten täydennyskoulutus)

on ohjelmisto, joka mahdollistaa läpivalaisutyötä tekevien tehokkaan lisä- ja täydennyskoulutuksen. Kouluttaja voi "pakata" koulutuksessa käytettävät laukut itse, valiten laukkuun tulevat Simfoxesineet tuhansien esineiden kuvakirjastosta. Simfoxin erityispiirteenä on että esineitä voi kiertää laukkuun sijoittamisen jälkeen jotta näkyvä projektio ei ole aina sama.

Ohjelma kerää dataa käyttäjän nopeudesta, havaintojen virheettömyydestä ja kokonaissuorituksesta tallentaen jokaisen koulutuksessa käytetyn kuvanäkymän. Koulutettavalla on edessään laitekohtainen ohjauspaneeli eli myös läpivalaisukoneen hallintalaitteet ja toiminnot ovat käytettävissä todenmukaisina! Kun harjoite on suoritettu, kouluttaja voi käydä koulutettavan kanssa tulokset läpi ja esimerkiksi näyttää löytämättä jääneen esineen läpivalaisukuvan ja saman esineen digikuvan sekä sanallisen kuvauksen, jotta esine jatkossa tunnistetaan.

Simfox -järjestelmällä on tuhansia käyttäjiä ympäri maailman ja kuvapankkia täydennetään aktiivisesti todellisista uhkatilanteista saaduilla esineiden kuvilla ja tiedoilla. Simfox -koulutusjärjestelmää käyttävät mm. seuraavien maiden lentokentät: Iso-Britannia, USA, Israel, Belgia, Saksa, Espanja, Irlanti, Bolivia, Ukraina ja Kroatia sekä valtionhallinto mm. Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Espanjassa, Kreikassa ja Etelä-Afrikassa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Jätä tarjouspyyntö