Turva-alan tuotteet maahantuojan tukkuhinnoin

Henkilösuojaus- ja etsiväpalvelut

Ostoskori 0 tuotetta:

Turvallisuuskoulutus

Järjestämme yrityksille ja yhteisöille räätälöityjä turvallisuusalan koulutuksia

Turvallisuuskoulutus

Koulutukset voivat sisältää esimerkiksi riskien kartoitukseen, henkilöturvallisuuteen, vaaratilanteissa toimimiseen, ensiapuun sekä paloturvallisuuteen liittyviä osioita.

Käytettävissämme on useita turvallisuusalan eri aihepiirien huippuosaajia. Kouluttajamme ovat kokeneita alan ammattilaisia ja käyttävät käytännönläheistä lähestymistapaa, nykyaikaista koulutustekniikkaa ja realistista koulutusmateriaalia. Käytännön tilanteiden harjoittelu on olennainen osa koulutuksiamme. Koulutustoimintamme on ISO 9001 sertifioitua.

Esimerkkejä koulutusaiheista

Asiakaspalvelutyön turvallisuuskoulutus 4 h
Vaarallisen asiakkaan kohtaaminen, yksin työskentely, työpaikan turvajärjestelyt, toiminta uhkatilanteissa, itsepuolustus, hätäilmoituksen tekeminen ja henkinen jälkihoito. Koulutus voidaan järjestää todellisessa ympäristössä ja se antaa osallistujille paremmat valmiudet kohdata vaarallinen asiakas.

Oppilaitosten ja julkisyhteisöjen turvallisuus 8 h
Riskien arviointi, tekninen turvallisuus, kulunvalvonta, kameravalvonta, henkilöstön asenteet ja toiminta. Koulutus toimii hyvänä perustana turvallisuustason parantamistoimenpiteiden suunnittelulle. Koulutukseen sisältyy kattava annos parantamistyökaluja, tekniikan suomia mahdollisuuksia todellisina demonstraatioina sekä henkilöstön käytännön toimintamalleja. Koulutukseen voidaan yhdistää koulutuskohteessa etukäteen tehtävä riskikartoitus, jolloin koulutuksessa päästään käsittelemään todellisia parannuskohteita.

Huumeiden käyttäjän kohtaaminen 4 h
Huumausaineiden, käyttäjien ja käyttövälineiden tunnistaminen, huumeidenkäyttäjän ajattelu- ja toimintatapaan tutustuminen, huumeiden käytön pikatestausvälineet (kotitesterit), uhkatilanteet ja niissä toimiminen.

Fyysisen väkivallan uhan kohtaaminen 6 h
Koulutus antaa valmiudet ennakoida vaaratilanteet ja toimia vaaratilanteissa. Itsepuolustustekniikoiden lisäksi koulutuksessa tutustutaan jokamiehen itsepuolustusvälineisiin ja niiden käyttämiseen. Koulutus voidaan räätälöidä huomioimaan erityisesti osallistujaryhmän omaan työhön tai vapaa-aikaan liittyvät riskit ja vaaratilanteet.

Turvallisuusjumppa 4 h
Yrityksille ja asiakaspalvelualalla työskenteleville suunnattu hyväntuulinen mutta asiapitoinen peruskoulutus, jossa keskustellaan osallistujien työhön ja vapaa-aikaan liittyvistä turvallisuusriskeistä, valmentaudutaan väkivaltaisen henkilön kohtaamiseen ja myös harjoitellaan käytännössä toimimista itsepuolustustilanteissa. Koulutus on ollut erityisen suosittu yritysten virkistäytymispäivien osana. Koska jokainen tekee fyysiset harjoitteet omalla tasollaan, se soveltuu kaikille ikään ja kuntoon katsomatta.

Kaasusumutinkoulutus 5 h
Virallinen kaasusumutinkoulutus, jonka paikallispoliisi yleensä vaatii yhteisöiltä ja henkilöiltä, joille myönnetään lupa käyttää kaasusumutinta.

Kerromme mielellämme lisää yrityksille ja yhteisöille tarkoitetuista koulutuspalveluistamme. Ota yhteyttä ja paranna riskien ennaltaehkäisyä sekä henkilöstönne toimintavalmiuksia.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan kustannustehokas ja tarpeitanne vastaava koulutuskokonaisuus!

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous