Turva-alan tuotteet maahantuojan tukkuhinnoin

Henkilösuojaus- ja etsiväpalvelut

Ostoskori 0 tuotetta:

Voimankäyttökoulutus

Järjestämme valmiille ryhmille sisäasiainministeriön vaatimusten mukaista vartijoiden voimankäyttökoulutusta eri paikkakunnilla

Redman

 

Vartijan voimankäyttökoulutuksen yleisen osan kesto on 6 h ja teleskooppipatukkaa tai kaasusumutinta koskevien erityisten osien koulutusten kesto on 5 h/väline. Ampuma-asekoulutuksen kesto on 24 h.

Koulutuksemme ovat realistisia ja niissä pyritään simuloimaan todellisia käytännön tilanteita. Käymme lopuksi eri tilanteet ja suoritukset läpi kokonaisuutena ja keskeisistä näkökulmista arvioiden. Tavoitteenamme on että jokainen koulutettava parantaa voimankäyttötilanteiden hahmottamistaan, nostaa merkittävästi suoritustasoaan ja saa lisäksi paremmat valmiudet kehittää osaamistaan edelleen.

Seuraavia koulutusajankohtia ei ole vahvistettu.

Koulutuksen yhteydessä testataan tavanomaisten sumuttimien lisäksi myös vaahto- ja geelityyppisiä sumuttimia. 1-2 henkilöä/kurssi saa halutessaan kokeilla altistusta aidolla kaasulla.
Tämän koulutuksen suorittaneet voivat hakea poliisilta lupaa kaasusumuttimen kantamiseen vartijan työtehtävissä ja työmatkoilla.

Pyydä tarjous muista koulutuksista

Lisätiedot: 019-581155 tai email

Sivustollamme käytetään evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Evästeitä käytetään esimerkiksi liikenteen seurantaan ja sisällön optimointiin. (Sulje)