Turva-alan tuotteet maahantuojan tukkuhinnoin

Henkilösuojaus- ja etsiväpalvelut

Ostoskori 0 tuotetta:

Hätätilanneharjoittelu

Hätätilanteissa toimimista on harjoiteltava käytännössä

Hatatilanneharjoittelu

Yritys on muuttanut, toiminta on muuttunut, henkilöstö on vaihtunut, yrityksessä käyvät asiakkaat tai yrityksen toimintaympäristö on muuttunut...

Kuulostaako tutulta? Erityisen tärkeää hätätilanneharjoittelu on silloin kun keskeiset vastuuhenkilöt, kiinteistö tai toimintamallit muuttuvat. Vaikka mikään ei muuttuisikaan, harjoittelulla voidaan valmentaa henkilöstöä toimimaan oikein hätätilanteissa. Harjoittelun käytännön vaikutus voi olla ratkaisevan suuri.

Järjestämme yrityksille realistista ja todellisiin riskeihin perustuvaa hätätilanneharjoittelua. Harjoitusten aiheet valitaan tapauskohtaisesti ja niihin voi sisältyä tavanomaisten evakuointi-, sammutus- ja ensiapuharjoitteiden lisäksi erilaisia vakaviin uhkatilanteisiin, terrorismiin sekä oman henkilöstön pelastustoimintaan liittyviä harjoituksia.

Tarvittaessa koulutamme henkilöstönne toimimaan uudella tavalla ja päivitämme turvallisuusohjeistonne ja pelastussuunnitelmanne.

Mikäli yrityksellänne on sertifioitu ympäristöjärjestelmä tai työturvallisuusjärjestelmä, näiden harjoitusten suunnitelma, osallistujalistat ja havaintomuistiot toimivat tallenteina vuosittaisen harjoitteluvaatimuksen täyttämisestä.

Tilaa maksuton tapaaminen hätätilanneharjoittelun suunnittelemiseksi.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Sivustollamme käytetään evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Evästeitä käytetään esimerkiksi liikenteen seurantaan ja sisällön optimointiin. (Sulje)