Turva-alan tuotteet maahantuojan tukkuhinnoin

Henkilösuojaus- ja etsiväpalvelut

Ostoskori 0 tuotetta:

Kuluttajatuotteet

Lupavapaat turvasumuttimet suoraan varastosta!

Tuotteet 1-10 / 14

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 • Lupavapaa turvasumutin FINSTOP STRONG

  Lupavapaa turvasumutin FINSTOP STRONG

  TARJOUS 19,90 €
  (ovh 29,90 €)

  Tehokkain lupavapaa turvasumutin suoraan varastosta!

  Halusimme tehdä paremman.
  FinStop Strong on tehokkain mahdollinen lupavapaa turvasumutin. Se sokaisee ja merkitsee hyökkääjän antaen sumuttimen kantajalle aikaa paeta. Täysin lupavapaa, erittäin helppokäyttöinen, yksityishenkilöille suunniteltu tuote, jonka hankkimiseen tai mukana kantamiseen ei vaadita lupia. Turvasumutin tuo lisäturvaa itsellesi tai läheisellesi.

  FinStop on suunniteltu Suomen oloihin parhaista komponenteista laadusta tinkimättä. Sumutteella on erittäin hyvä kylmäkestävyys ja kaikki ainesosat ovat elintarvike- tai kosmetiikkalaatuisia.

  Kanna sumutinta aina siten että se on saatavilla tarvittaessa ja harjoittele käyttöä. Käytön harjoittelua varten on saatavilla harjoitteluun sopivia vesisumuttimia, katso "liittyvät tuotteet" sivun alaosassa.

  FinStop sumuttimen sumutuskuvio on ainutlaatuinen kartion ja juovan yhdistelmä, jolla varmistetaan helppo osuminen ja pitkä kantama.

  Katso tuotteen esite tästä.

  Katso tuotteen video: tästä. (pienempi tiedostokoko) tai tästä (suuri koko, vaatii hyvän nettiyhteyden).

  SUUNNITELTU JA VALMISTETTU SUOMESSA.

  Lue tuotteen mukana seuraava käyttöohje, jossa on ohjeita sumuttimen kantamiselle ja käytölle.

  Veroton hinta: 16,05 € Hinta: 19,90 € Kun ostat useita: 17,90 €
 • Lupavapaa turvasumutin Turvakerroin

  Lupavapaa turvasumutin Turvakerroin

  TARJOUS 19,90 €
  (ovh 38,50 €)

  Tehokas lupavapaa turvasumutin Suomen edullisimpaan hintaan suoraan varastosta! 

  Monipuolinen turvasumutin joka hälyttää, sokaisee ja merkitsee hyökkääjän tunnistamista varten. Erinomainen lahjaidea asiallisessa pakkauksessa.

  Sumuttimen tehoaineina käytetään hyökkääjän kasvoille ja silmiin sumutettavaa seosta joka sisältää suuria pitoisuuksia mm. mentholia ja väriainetta. Seos aiheuttaa voimakasta silmien kirvelyä ja antaa hyökkäyksen kohteelle aikaa paeta. Sumutteen tehokkaat väriaineet (elintarvikeväri ja UV -väri) merkitsevät hyökkääjän ihon ja vaatteet kirkkaan punaiseksi varmistaen että hyökkääjä on helposti tunnistettavissa. Väriaineet pysyvät iholla pesemisestä huolimatta muutaman päivän ajan.

  Lisäksi sumuttimessa on sireeni joka aktivoituu aina sumutinta käytettäessä ja herättää lähiympäristön muiden ihmisten huomion voimakkaalla hälytysäänellä. Lue tuotteen mukana seuraava käyttöohje.

  Kanna sumutinta aina siten että se on saatavilla tarvittaessa ja harjoittele käyttöä. Käytön harjoittelua varten on saatavilla harjoitteluun sopivia vesisumuttimia, katso "liittyvät tuotteet" sivun alaosassa.

  Veroton hinta: 16,05 € Hinta: 19,90 € Kun ostat useita: 17,90 €
 • Lupavapaa turvasumutin Beyond Forces

  Lupavapaa turvasumutin Beyond Forces

  Tehokas lupavapaa turvasumutin suoraan varastosta!

  Monipuolinen turvasumutin joka sokaisee hyökkääjän. Ei sisällä väriainetta.

  Sumuttimen tehoaineina käytetään hyökkääjän kasvoille ja silmiin sumutettavaa seosta joka sisältää suuria pitoisuuksia mentholia. Seos aiheuttaa voimakasta silmien kirvelyä ja antaa hyökkäyksen kohteelle aikaa paeta. Koska tämä sumutin ei sisällä väriaineita, se soveltuu hyvin käytettäväksi tiloissa joissa väriaineen poistaminen voi olla hankalaa. Esimerkkinä taksit ja muut ajoneuvot.

  Kanna sumutinta aina siten että se on saatavilla tarvittaessa ja harjoittele käyttöä. Sumuta aina runsaasti hyökkääjän kasvoihin, silmien alueelle. Käytön harjoittelua varten on saatavilla harjoitteluun sopivia vesisumuttimia, katso "liittyvät tuotteet" sivun alaosassa.

  Veroton hinta: 23,39 € Hinta: 29,00 € Kun ostat useita: 26,00 €
 • Henkilökohtainen turvahälytin

  Henkilökohtainen turvahälytin

  Markkinoiden tehokkain henkilökohtainen turvahälytin!

  Vihdoinkin riittävän tehokas ja tyylikäs turvahälytin joka sopii käyttäjänsä turvaksi kaikissa tilanteissa. Helppokäyttöisyytensä ansiosta tämä turvahälytin sopii kaikenikäisille käyttäjille. Huomaamattomuutensa ja tyylikkään ulkonäkönsä vuoksi turvahälytin sopii käytettäväksi myös työtehtävissä.

  Olemme testanneet kymmeniä henkilökohtaisia turvahälyttimiä mutta tämä tuote on ylitse muiden. Se on rakenteeltaan Iso-Britannian poliisin hyväksymä (Police Preferred Specification) ja voittanut riippumattoman "Sold Secure" -organisaation Gold Awardin. Laitteen isoveli voitti BBCTV:n hälytinvertailun. Tämä ei ole lelu!

  Kiinnitä turvahälytin ketjussa olevalla avainrenkaalla käden ulottuville, mielellään hieman piiloon, esimerkiksi takin sisäpuolelle. Hätätilanteessa irrota laukaisulenkki jolloin laite alkaa hälyttää ja vaimenee vasta kun laukaisija itse kiinnittää laukaisulenkin takaisin. Turvahälytin on kiinni käyttäjässään, joten se hälyttää apua siellä missä käyttäjä on, myös paettaessa. Uudistetussa mallissa on entistäkin parempi muotoilu sekä pieni led -valaisin.

  Uskomattoman kova ääni: 140 dB (ihmiskorvan kipukynnys on taajuusalueesta riippuen noin 125 dB). Väri: kuvista hieman poiketen tyylikäs metallihohto punainen. Koko: 40 mm x 62 mm x 21 mm.

  Veroton hinta: 13,63 € Hinta: 16,90 € Kun ostat useita: 12,90 €
 • Kävijälaskuri

  Kävijälaskuri

  Kromipintainen kävijämäärälaskuri, esimerkiksi ravintolan ovelle tai tapahtuma-alueen portille. Maksimilukema 9999, nollataan nupista pyörittämällä.
  Veroton hinta: 10,40 € Hinta: 12,90 € Kun ostat useita: 7,75 €
 • Pohjalliset D3O Comfort

  Pohjalliset D3O Comfort

  HUIPPUTARJOUS 19,90 €
  (ovh 24,90 €)

  Väsyvätkö jalkapohjasi aina ensimmäisenä? Eivät enää!

  Elvytä jalkasi ihmemateriaali D30:stä valmistetuilla huippupohjallisilla jotka on kehitetty yhteistyössä Englannin johtavien kuntoutusalan erikoislääkäreiden kanssa.

  D30 Comfort pohjallisessa on tehokkaasti iskuja vaimentava ja askelenergiaa palauttava rakenne joka takaa kenkien käyttömukavuuden myös kovemmassakin käytössä.

  Tutustu tähän patentoituun huippumateriaaliin oheisen videon avulla.

  Veroton hinta: 16,05 € Hinta: 19,90 €

Tuotteet 1-10 / 14

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Taulukkona  Listana 

Laskeva