Turva-alan tuotteet maahantuojan tukkuhinnoin

Henkilösuojaus- ja etsiväpalvelut

Ostoskori 0 tuotetta:

Asekotelot

Asekotelot

Finsec on Italialaisten Vega Holster, King Cobra Holsters sekä Radar 1957, Yhdysvaltalaisen Raven Concealment Systems:in että Israelilaisen Fobus Holsters valmistamien laadukkaiden ase- ja varustekoteloiden sekä muiden varusteiden virallinen Suomen maahantuoja.

Toimitamme kaikkia näiden valmistajien tuotevalikoimaan kuuluvia tuotteita. Kotelot valmistetaan pääosin käsityönä ja valmistusmateriaaleina ovat nahka, Cordura, Lorica, Nylon ja Kydex sekä erilaiset yhdistelmämateriaalit. Valmistajien tuotemallistot ja -variaatiot ovat niin laajat että asekotelot ovat vain verkkokaupassa näkyvien mallien osalta varastotavaraa.

Tilausten toimitusaika on 2-6 viikkoa riippuen alkuperämaan tuotannon tilanteesta. Yhteistyömme näiden valmistajien kanssa on tiivistä; pystymme tarjoamaan suursarjoille myös räätälöityjä tuotemuutoksia. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää. Vega Holster, King Cobra ja Radar 1957: perinteistä nahkaa ja uusia ratkaisuja viranomaisille - Fobus Holsters ja Raven Concealment Systems: modernia taktista teknologiaa sekä huippulaadukkaita koteloita.

3 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

3 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Sivustollamme käytetään evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Evästeitä käytetään esimerkiksi liikenteen seurantaan ja sisällön optimointiin. (Sulje)