Turva-alan tuotteet maahantuojan tukkuhinnoin

Henkilösuojaus- ja etsiväpalvelut

Ostoskori 0 tuotetta:

Yritys

FINSEC

Helsinki 2005

Olen yrityksen perustaja ja omistaja. Kerron lyhyesti, miten nykyiseen tilanteeseemme on tultu.

Toimin jo opiskeluaikoina ravintoloissa järjestyksenvalvojana. Siinä hommassa tuttavapiiri kasvaa nopeasti ja työvoiman vaihtuvuuden vuoksi uusia työkavereitakin kertyi paljon. Hieman huomaamatta päädyttiin tilanteeseen jossa tilailin ulkomailta tuotteita itselleni ja työkavereille. Yhteyksiä turvallisuusalan varusteiden valmistajiin kertyi jonkin verran. Jonkin ajan kuluttua erilaisia tilaustoiveita tuli jo niin paljon että homma alkoi tuntua työltä, josta olisi varmaan hyvä saada jokin korvauskin.

Mietin asiaa jonkin aikaa ja lopulta päätin perustaa turvallisuusalan varusteita toimittavan ja järjestyksenvalvontapalveluja myyvän yrityksen. Syntyi "kekseliäästi" omista nimikirjaimistani nimen saanut yritys "AKM Security". Ovihommien ja kamppailulajiharrastusten vuoksi toiminta verkoistui nopeasti. Kasvun nopeutta kuvaavaa on että vain 2 vuotta yrityksen perustamisen jälkeen, vuonna 2005, AKM Security vastasi 200 kortillisen järjestyksenvalvojan voimin kaikista anniskelualueista ja muutamista muistakin tehtävistä yleisurheilun MM -kisoissa Helsingissä. Tapahtuma oli ennakkotietojen mukaan kokonaiskävijämäärältään vuonna 2005 maailman suurin urheilutapahtuma. Teimme siellä 9 päivässä neljän henkilötyövuoden verran työtunteja. Kiitos siitä kuuluu etenkin hyville työntekijöillemme.

Periaatteenamme on alusta alkaen ollut se, että emme halua puuhastella, vaan kaiken mitä teemme, teemme tosissamme ja tinkimättä. Oman toimintamme laadun osoittamiseksi hankimme laatusertifikaatin (ISO 9001) ja ympäristösertifikaatin (ISO 14001) yhtenä ensimmäisistä turvallisuusalan yrityksistä Suomessa. Nämä sertifioinnit tähtäävät asiakastyytyväisyyteen ja ympäristöasioiden huomioimiseen kattaen koko toimintamme tuotemyynnistä koulutukseen ja turvallisuuspalvelujen tuottamiseen. Kovin montaa vastaavaa toiminnan laadun ja ympäristöasioiden huomioimisen sertifiointia ei Suomalaisilla turvallisuusalan yrityksillä vieläkään ole.

Toimintamme kansainvälistymisen myötä pohdimme vuonna 2008, pitäisikö aikanaan nimikirjaimistani muodostettua toiminimeä "AKM Security" muuttaa. Monien varsin lennokkaidenkin ehdotusten joukosta putkahti ehdolle nimi FINSEC. Nimiehdotuksen ajatuksena oli: olemme Suomalaisia ja toimimme turvallisuusalalla. Nykyisin meidät tunnetaan kohtuullisen hyvin, ei pelkästään Suomessa, vaan myös maissa joista maahantuomme tuotteita: mm. Saksa, Espanja, Italia, Kreikka, Viro, USA, Puola, Argentiina, Kroatia, Serbia, Israel ja Kiina.

Turvallisuusalan varusteiden maahantuonti ja toimittaminen on meille pääasiallinen työmme. Toimimme lähes kaikkien tuotteidemme virallisena Suomen maahantuojana etsien, kehittäen ja nykyaikaistaen turvallisuusalan ammattilaisten tuotevalikoimaa. Tuotekehitystyö on lähellä sydäntämme ja kuulemme mielellämme asiakkaidemme toiveita. Henkilökohtaisten varusteiden lisäksi toimimme myös muutamien sotilas- ja viranomaistekniikkaa toimittavien ulkomaisten valmistajien edustajana Suomessa. FINSEC:in tuottamat turvallisuuspalvelut keskittyvät nykyisin pääasiassa yritysten riskienhallintaan, henkilösuojaukseen, etsiväpalveluihin sekä kouluttamiseen.

Panostamme jatkuvasti siihen että olemme jokaiselle asiakkaallemme palveleva ja nykyaikainen maahantuoja sekä luotettava vaativien turvallisuuspalvelujen toimittaja.

Kuuntelemme asiakkaitamme ja teemme aidosti kaikkemme jotta jokainen asiakkaamme kokisi meidän olevan reiluja, tehokkaita ja ydintoimintamme alueilla paras.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

 

Arto Manninen

FINSEC

puhelin: 019581155

email

Sivustollamme käytetään evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Evästeitä käytetään esimerkiksi liikenteen seurantaan ja sisällön optimointiin. (Sulje)