Turva-alan tuotteet maahantuojan tukkuhinnoin

Henkilösuojaus- ja etsiväpalvelut

Ostoskori 0 tuotetta:

Yritys

FINSEC

Helsinki 2005

Olen yrityksen perustaja ja omistaja. Kerron lyhyesti, miten nykyiseen tilanteeseemme on tultu.

Toimin jo opiskeluaikoina järjestyksenvalvojana. Siinä hommassa tuttavapiiri kasvaa nopeasti ja työvoiman vaihtuvuuden vuoksi uusia työkavereitakin kertyi paljon. Hieman huomaamatta päädyttiin tilanteeseen jossa tilailin ulkomailta tuotteita itselleni ja tuttavapiirillekin. Yhteyksiä turvallisuusalan varusteiden valmistajiin kertyi jonkin verran. Jonkin ajan kuluttua erilaisia tilaustoiveita tuli tuttavapiiriltä jo niin paljon että homma alkoi tuntua työltä josta olisi hyvä saada jokin korvauskin.

Mietin asiaa jonkin aikaa ja lopulta päätin perustaa turvallisuusalan varusteita toimittavan yrityksen. Syntyi "kekseliäästi" omista nimikirjaimistani nimen saanut yritys "AKM Security". Pian huomasin että ovihommien ja kamppailulajiharrastusten vuoksi tuttavapiiriini kuului yllättävänkin paljon turvallisuusalan ja viranomaistahojen ammattilaisia. Toiminnan kasvun nopeutta kuvaavaa on että vain 2 vuotta yrityksen perustamisen jälkeen, vuonna 2005, AKM Security vastasi 200 kortillisen järjestyksenvalvojan voimin kaikista anniskelualueista yleisurheilun MM -kisoissa Helsingissä. Tapahtuma oli ennakkotietojen mukaan kokonaiskävijämäärältään vuonna 2005 maailman suurin urheilutapahtuma. Teimme siellä 9 päivässä neljän henkilötyövuoden verran työtunteja.

Periaatteena on alusta alkaen ollut se että emme halua puuhastella, vaan kaiken mitä teemme, teemme tosissamme ja tinkimättä. Oman toimintamme laadun osoittamiseksi hankimme laatusertifikaatin (ISO 9001) ja ympäristösertifikaatin (ISO 14001) yhtenä ensimmäisistä turvallisuusalan yrityksistä Suomessa. Nämä sertifioinnit tähtäävät asiakastyytyväisyyteen ja ympäristöasioiden huomioimiseen kattaen koko toimintamme tuotemyynnistä koulutukseen ja turvallisuuspalvelujen tuottamiseen. Kovin montaa vastaavaa toiminnan laadun ja ympäristöasioiden huomioimisen sertifiointia ei Suomalaisilla turvallisuusalan yrityksillä vieläkään ole.

Toimintamme kansainvälistymisen myötä pohdimme vuonna 2008, tulisiko aikanaan nimikirjaimistani muodostettu toiminimi AKM Security muuttaa. Monien varsin lennokkaidenkin ehdotusten joukosta putkahti ehdolle nimi FINSEC. Nimiehdotuksen ajatuksena oli: olemme Suomalaisia ja toimimme turvallisuusalalla. Nykyisin meidät tunnetaan kohtuullisen hyvin, ei pelkästään Suomessa, vaan myös maissa joista maahantuomme tuotteita: mm. saksa, espanja, italia, kreikka, viro, USA, puola, argentiina, serbia, israel, kiina ja forssa.

Tällä hetkellä turvallisuusalan varusteiden maahantuonti ja toimittaminen on meille pääasiallinen työmme. Toimimme lähes kaikkien tuotteidemme virallisena Suomen maahantuojana etsien, kehittäen ja nykyaikaistaen turvallisuusalan ammattilaisten tuotevalikoimaa. Henkilökohtaisten varusteiden lisäksi toimimme myös sotilas- ja viranomaistekniikkaa toimittavien ulkomaisten valmistajien edustajana Suomessa. FINSEC:in tuottamat turvallisuuspalvelut keskittyvät nykyisin pääasiassa riskienhallintaan, henkilösuojaukseen, etsiväpalveluihin sekä kouluttamiseen.

Panostamme jatkuvasti siihen että olemme jokaiselle asiakkaallemme palveleva ja nykyaikainen maahantuoja sekä luotettava vaativien turvallisuuspalvelujen toimittaja.

Kuuntelemme asiakkaitamme ja teemme aidosti kaikkemme jotta jokainen asiakkaamme kokisi meidän olevan reiluja, tehokkaita ja ydintoimintamme alueilla paras.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

 

Arto Manninen

FINSEC
PL 4
06151 Porvoo

puhelin: 019-581155

email