Turva-alan tuotteet maahantuojan tukkuhinnoin

Henkilösuojaus- ja etsiväpalvelut

Ostoskori 0 tuotetta:

Yritys

FINSEC

Helsinki 2005

Olen yrityksen perustaja. Kerron lyhyesti, miten nykyiseen tilanteeseemme on tultu.

Toimin opiskeluaikoina ravintoloissa järjestyksenvalvojana. Siinä hommassa tuttavapiiri kasvaa nopeasti ja työvoiman vaihtuvuuden vuoksi uusia työkavereitakin kertyi paljon. Hieman huomaamatta päädyttiin tilanteeseen jossa tilailin ulkomailta tuotteita itselleni ja työkavereille. Satunnaisia yhteyksiä turvallisuusalan varusteiden valmistajiin kertyi jonkin verran. Jonkin ajan kuluttua erilaisia tilaustoiveita tuli jo niin paljon että homma alkoi tuntua työltä.

Mietin asiaa jonkin aikaa ja lopulta päätin perustaa turvallisuusalan varusteita toimittavan ja järjestyksenvalvontapalveluja tarjoavan yrityksen. Syntyi "kekseliäästi" omista nimikirjaimistani nimen saanut yritys "AKM Security". Ovihommien ja kamppailulajiharrastusten vuoksi toiminta verkostoitui nopeasti. Kasvun nopeutta kuvaavaa on että vain 2 vuotta yrityksen perustamisen jälkeen, vuonna 2005, AKM Security vastasi 200 järjestyksenvalvojan voimin kaikista anniskelualueista ja muutamista muistakin tehtävistä yleisurheilun MM -kisoissa Helsingissä (kuva ohessa). Tapahtuma oli ennakkotietojen mukaan kokonaiskävijämäärältään vuonna 2005 maailman suurin urheilutapahtuma. Teimme siellä 9 päivässä neljän henkilötyövuoden verran työtunteja. Kiitos siitä kuuluu etenkin hyville työntekijöillemme sekä kaikille tutuille ja tutun tutuille, jotka nämä 200 hyvää työntekijää meille löysivät.

Toimintamme kansainvälistymisen myötä pohdimme vuonna 2008, pitäisikö aikanaan nimikirjaimistani muodostettua toiminimeä "AKM Security" muuttaa. Monien varsin lennokkaidenkin ehdotusten joukosta putkahti ehdolle nimi FINSEC. Ajatuksena oli: olemme Suomalaisia ja toimimme turvallisuusalalla. Nykyisin meidät tunnetaan kohtuullisen hyvin ja jonkinlainen tunnettuus ulottuu myös niihin maihin, joista tuomme tuotteita Suomeen. Tuontitoiminta on kohtuullisen laajaa ja tuomme tuotteita esimerkiksi Saksasta, Espanjasta, Italiasta, Kreikasta, Virosta, USA:sta, Puolasta, Iso-Britanniasta, Argentiinasta, Kroatiasta, Serbiasta, Israelista ja Kiinasta.

Periaatteena on alusta alkaen ollut se, että pelin pitää olla reilua emmekä halua puuhastella, vaan kaiken mitä teemme, teemme tosissamme. Pienenä yrityksenä, oman toimintamme laadun osoittamiseksi, hankimme laatusertifikaatin (ISO 9001) ja ympäristösertifikaatin (ISO 14001) yhtenä ensimmäisistä turvallisuusalan yrityksistä Suomessa. Nämä sertifioinnit tähtäävät asiakastyytyväisyyteen ja ympäristöasioiden huomioimiseen kattaen koko toimintamme tuotemyynnistä koulutukseen ja turvallisuuspalvelujen tuottamiseen. Kovin montaa vastaavaa toiminnan laadun ja ympäristöasioiden huomioimisen sertifiointia ei Suomalaisilla turvallisuusalan yrityksillä vieläkään ole. Meille nämä todistukset eivät ole asian ydin, mutta haluamme että oman kehitystyömme lisäksi jokin puolueeton taho valvoo, ruoskii ja kannustaa meitä jatkuvaan parantamiseen.

Turvallisuusalan varusteiden maahantuonti ja toimittaminen on pääasiallinen työmme. Toimimme lähes kaikkien tuotteidemme virallisena Suomen maahantuojana etsien, kehittäen ja nykyaikaistaen turvallisuusalan ammattilaisten tuotevalikoimaa. Tuotekehitystyö on lähellä sydäntämme ja kuulemme mielellämme asiakkaidemme toiveita. Monille valmistajille olemme jo sen kokoinen asiakas, että he myöntyvät tuotemuutoksiin, kun niitä kauniisti pyydämme. Vähemmän julkista tietoa on että henkilökohtaisten varusteiden maahantuonnin ja myynnin lisäksi toimimme muutamien sotilas- ja viranomaistekniikkaa toimittavien ulkomaisten valmistajien edustajana Suomessa.

FINSEC:in tuottamat turvallisuuspalvelut keskittyvät nykyisin pääasiassa henkilösuojaukseen, etsiväpalveluihin sekä kouluttamiseen. Vuonna 2019 hankimme ensimmäistä kertaa täysin omat, toiminnan laajentamisen mahdollistavat toimitilat (Eura). Henkilösuojausta ja etsivätoimintaa johdetaan edelleen pääkaupunkiseudulta (Porvoo).

Panostamme jatkuvasti siihen että olemme palveleva ja nykyaikainen maahantuoja sekä luotettava vaativien turvallisuuspalvelujen toimittaja. Teemme aidosti kaikkemme jotta jokainen asiakkaamme kokisi meidän olevan reiluja, tehokkaita ja paras ratkaisu.

Kiitos että olet asiakkaamme -tai jos et vielä ole, anna meille mahdollisuus!

 

Arto Manninen

FINSEC

email