Ajax 6V PSU (4.2-16 V)

27,60 €
Varastossa
Tuotekoodi
20763

Virtalähde Hub 2 / Hub 2 Plus -keskusyksiköiden liittämiseen pienjännitevirtalähteeseen. Käytetään silloin, kun verkkovirtaa ei ole saatavilla. Ajax 6V PSU virtalähteen avulla Ajax turvajärjestelmäsi voi toimia ulkoisella akustolla (4.2...16 V) tuotetulla virralla – ilman, että se on kytkettynä sähköverkkoon. Soveltuu esimerkiksi veneiden, ajoneuvojen, aurinkosähköllä varustettujen mökkien, rakennustyömaiden tai muiden tilapäisten suojattavien kohteiden tarpeisiin. Virrankulutus on erittäin alhainen. Ajax 6V PSU asennetaan Hub 2/Hub 2 Plus keskusyksikön sisään, korvaamaan esiasennetun 110/230 V virtalähteen.

Virtalähde Hub 2 / Hub 2 Plus -keskusyksiköiden liittämiseen pienjännitevirtalähteeseen. Käytetään silloin, kun verkkovirtaa ei ole saatavilla.

Lataa data sheet (EN) tästä:

technical data sheet

Ajax 6V PSU virtalähteen avulla Ajax turvajärjestelmäsi voi toimia ulkoisella akustolla (4.2...16 V) tuotetulla virralla – ilman, että se on kytkettynä sähköverkkoon. Soveltuu esimerkiksi veneiden, ajoneuvojen, aurinkosähköllä varustettujen mökkien, rakennustyömaiden tai muiden tilapäisten suojattavien kohteiden tarpeisiin. Virrankulutus on erittäin alhainen. Ajax 6V PSU asennetaan Hub 2/Hub 2 Plus keskusyksikön sisään, korvaamaan esiasennetun 110/230 V virtalähteen.

Write Your Own Review
Write a ReviewAjax 6V PSU (4.2-16 V)
To Top