Yritysten riskienhallinta

FINSEC riskienhallintapalvelut

Yritysten riskienhallinta -tilannekatsaus 1-3 päivää

Ennakoiva riskienhallinta on keino varautua poikkeustilanteisiin ja samalla lisätä henkilöstön työtyytyväisyyttä. FINSEC riskienhallintapalvelut tarjoavat kattavan, tehokkaan ja käytännönläheisen ratkaisun yritysten riskienhallintaan. Riskikartoituspalvelumme avulla asiakkaamme saavat nopeasti ja havainnollisesti yhteenvedon tämän hetken tilanteesta ja myös alustavan ehdotuksemme mahdollisista ratkaisuista. Kartoituksen kesto on tyypillisesti muutamia päiviä ja sen painopiste voidaan asettaa asiakkaamme toiveiden mukaisesti.

Referensseihimme kuuluu paljon kotimaisia ja ulkomaisia yrityksiä, joiden joukossa on useita vaativia riskien arviointikohteita ilmailualalla, lääketeollisuudessa, sairaalaympäristössä, palvelualoilla, valmistavassa teollisuudessa, elintarviketeollisuudessa, valtionhallinnossa sekä suurtapahtumissa.

Koko riskienhallintapalvelumme on ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifioitua.

Esimerkkejä riskikartoitusten aiheista
  • toiminnan keskeytymisriskien hallinta
  • työturvallisuus
  • henkilöturvallisuus
  • paloturvallisuus
  • toimitila- ja kiinteistöturvallisuus
  • tietoturva (myös kolmannen osapuolen kriteeristöt, esim. Katakri, VAHTI)
  • ympäristöriskien hallinta
  • poikkeamatilanteiden hallinta
  • varautuminen ja kriisien hallinta
  • turvallisuusjohtaminen
Riskikartoitus voidaan yhdistää sisäiseen auditointiin

Kartoituksen tulokset raportoidaan kirjallisesti, luottamuksellisina ja vain suoraan toimeksiantajallemme. Kartoituksen suorittajilla on kansainvälinen, sertifiointitason pääarvioijapätevyys, joten jos kartoituksen kohteena olevalla yrityksellä on jo jokin toimintajärjestelmäsertifiointi (esimerkiksi ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001), niin riskikartoituspalveluumme voidaan yhdistää näiden toimintajärjestelmien sisäistä auditoimista.

Riskikartoituksen jälkeen

Yleensä riskikartoituksen jälkeen yrityksellä on tiedossaan suurempia tai pienempiä kehityskohteita. Riskit, kustannukset ja hyödyt punniten FINSEC tarjoaa kattavat palvelut tunnistettujen kehityskohteiden parantamiselle, sekä asiantuntija-apua ulkoistettavien yritysturvallisuuspalvelujen kilpailuttamiseen. Koulutamme myös oman henkilöstönne jatkamaan riskienhallinnan sisäistä kehitystyötä.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää käytännönläheisen riskienhallinnan mahdollisuuksista.
Vastaamme yritysten riskienhallintaa koskeviin yhteydenottoihin numerossa 0445544244 arkisin kello 08:00-16:00.
Soiton sijaan voit myös lähettää meille sähköpostia myynti@finsec.fi

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
To Top