FINSEC

Nykyinen toimintamme sai alkusysäyksensä jo 90-luvun lopulla. Toimin opintojeni, ja myöhemmin myös varsinaisten päivätöiden, ohessa järjestyksenvalvojana yökerhoissa. Muutaman vuoden ajan tilasin satunnaisesti itselleni turvallisuusalan varusteita ulkomaisilta toimittajilta. Järjestyksenvalvontatyön ja kamppailulajiharrastusten kautta syntynyt tuttavaverkostoni alkoi kiinnostua ulkomailta tilaamistani varusteista, ja muutamat tuttavat pyysivät tilaamaan tuotteita samalla heillekin. Lopulta tilauspyyntöjä tuli jo niin paljon, että päätin perustaa turvallisuusalan varusteita maahantuovan ja järjestyksenvalvontapalveluja tarjoavan yrityksen. Yrityksen nimeksi tuli "AKM Security".

Helsinki 2005

Toiminta kasvoi nopeasti. Alkuvaiheen kasvunopeutta kuvaa hyvin se, että vain 2 vuotta yrityksen perustamisen jälkeen, vuonna 2005, AKM Security vastasi päivittäin 200 järjestyksenvalvojan voimin anniskelualueista ja muutamista muistakin tehtävistä yleisurheilun MM-kisoissa Helsingissä (kuva). Kasvun myötä, vuonna 2008 aloimme pohtia, pitäisikö aikanaan nimikirjaimistani muodostettua toiminimeä "AKM Security" muuttaa. Lopulta valitsimme yritykselle Suomea ja turvallisuutta kuvaavan uuden nimen: FINSEC.

Periaatteenamme on alusta alkaen ollut se, että toiminnan pitää olla kaikille osapuolille reilua. Tämä ei tarkoita vain asiakasta ja meitä, vaan myös henkilöstöämme. Emme myöskään halua puuhastella, vaan kaiken mitä teemme, teemme tosissamme. Oman vastuullisuutemme osoittamiseksi hankimme koko toiminnallemme laatusertifikaatin (ISO 9001) ja ympäristösertifikaatin (ISO 14001) yhtenä ensimmäisistä turvallisuusalan yrityksistä Suomessa. Meille nämä todistukset eivät ole asian ydin, mutta haluamme, että oman kehitystyömme lisäksi jokin puolueeton taho säännöllisesti valvoo, kommentoi ja kannustaa meitä jatkuvaan parantamiseen. 

Toimintamme painopiste on hieman muuttunut vuosien saatossa. Nykyisin turvallisuusalan varusteiden ja viranomaistuotteiden maahantuonti, toimittaminen sekä tuotekehitys, kameravalvontajärjestelmät, henkilösuojaus ja etsivätoiminta ovat liiketoimintamme ydin. Olemme useiden kansainvälisesti arvostettujen valmistajien virallinen maahantuoja ja teemme heidän kanssaan jatkuvaa tuotekehitysyhteistyötä. Monelle asiakkaallemme on ollut yllätys, että voimme tarvittaessa räätälöidä näiden suurten valmistajien tuotteita, kuten suojaliivejä, kaasusumuttimia ja erilaisia varusteita erittäin nopeasti ja joustavasti.

Turvallisuusalan varusteiden ja viranomaistuotteiden myymälä ja varasto sijaitsee omissa tiloissamme Eurassa. Toimipaikka palvelee asiakkaita paikan päällä, ja vastaa kaikista verkkokaupan ja suoran tuotemyynnin toimituksista. Saatavilla ovat kaikki tuotteet verkkokaupan ajantasaisen saatavuustiedon mukaisesti. Periaatteenamme on pitää suurta varastoa, jotta palvelutasomme säilyy hyvänä. Arkisin kello 13:00 mennessä saapuneet tilaukset lähetetään vielä saman päivän aikana. Asiakkaamme näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että tilatut tuotteet saapuvat perille 1...3 arkipäivän kuluessa.

Turvallisuuspalvelujamme ohjaava toimipiste sijaitsee Porvoossa. Henkilöturvallisuuspalvelu- ja etsivätoimintamme kattaa koko maan. Kansainväliset verkostomme ovat erittäin laajat. Pystymme tarjoamaan laadukasta palvelua vaativiin tilanteisiin lyhyelläkin varoitusajalla.

Panostamme erityisesti siihen, että olemme palveleva, nykyaikainen ja kehittyvä toimija. Teemme aidosti kaikkemme, jotta jokainen asiakkaamme kokisi meidän olevan reiluja, tehokkaita ja paras ratkaisu.

 

Arto Manninen
FINSEC

To Top