FINSEC

Nykyinen toimintamme sai alkusysäyksensä jo 90-luvun lopulla. Järjestyksenvalvontatyön ja kamppailulajiharrastusten kautta syntynyt tuttavaverkostoni alkoi kiinnostua ulkomailta tilaamistani varusteista, ja muutamat tuttavat pyysivät tilaamaan tuotteita samalla heillekin. Muutamaa vuotta myöhemmin tilauspyyntöjä tuli jo niin paljon, että päätin perustaa turvallisuusalan varusteita maahantuovan ja järjestyksenvalvontapalveluja tarjoavan yrityksen.

Helsinki 2005

Toiminta kasvoi nopeasti. Alkuvaiheen kasvunopeutta kuvaa hyvin se, että vain 2 vuotta yrityksen perustamisen jälkeen, vuonna 2005, vastasimme päivittäin 200 järjestyksenvalvojan voimin anniskelualueista ja muutamista muistakin tehtävistä yleisurheilun MM-kisoissa Helsingissä (kuva).

Toimintamme painopiste on hieman muuttunut vuosien saatossa. Nykyisin turvallisuusalan varusteiden ja viranomaistuotteiden maahantuonti, toimittaminen sekä tuotekehitys, hälytinjärjestelmät, henkilösuojaus ja etsivätoiminta ovat liiketoimintamme ydin. Olemme useiden kansainvälisesti arvostettujen valmistajien virallinen maahantuoja ja teemme heidän kanssaan jatkuvaa tuotekehitysyhteistyötä. Monelle asiakkaallemme on ollut yllätys, että voimme tarvittaessa räätälöidä näiden suurten valmistajien tuotteita, kuten suojaliivejä, kaasusumuttimia ja erilaisia varusteita erittäin nopeasti ja joustavasti.

Verkkokauppamme palvelee asiakkaitamme 24/7. Turvallisuusalan varusteiden ja viranomaistuotteiden myymälä ja varasto sijaitsevat omissa tiloissamme Eurassa. Myymälä palvelee asiakkaita paikan päällä, ja vastaa myös kaikista verkkokauppamme toimituksista. Periaatteenamme on pitää suurta varastoa, jotta palvelutasomme säilyy hyvänä. Arkisin kello 13:00 mennessä saapuneet tilaukset lähetetään vielä saman päivän aikana.

Turvallisuuspalvelujamme ohjaava toimipiste sijaitsee Porvoossa. Henkilöturvallisuuspalvelu- ja etsivätoimintamme kattaa koko maan. Kansainväliset verkostomme ovat erittäin laajat.

Periaatteenamme on alusta alkaen ollut se, että toiminnan pitää olla kaikille osapuolille reilua. Tämä ei tarkoita vain asiakasta ja meitä, vaan myös henkilöstöämme. Emme myöskään halua puuhastella, vaan kaiken mitä teemme, teemme tosissamme. Oman vastuullisuutemme osoittamiseksi hankimme koko toiminnallemme laatusertifikaatin (ISO 9001) ja ympäristösertifikaatin (ISO 14001) yhtenä ensimmäisistä turvallisuusalan yrityksistä Suomessa. Meille nämä todistukset eivät ole asian ydin, mutta haluamme, että oman kehitystyömme lisäksi jokin puolueeton taho säännöllisesti valvoo, kommentoi ja kannustaa meitä jatkuvaan parantamiseen. Panostamme erityisesti siihen, että olemme palveleva, nykyaikainen ja aktiivisesti kehittyvä toimija.

Teemme aidosti kaikkemme, jotta jokainen asiakkaamme kokisi meidän olevan alamme paras.

 

Arto Manninen
FINSEC

To Top