Ajax turvajärjestelmät

Ajax on markkinoiden paras langaton turvajärjestelmä

On suojattava kohde yritys, kiinteistö, koti tai mökki, langaton Ajax turvajärjestelmä on paras vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin.

Murto- ja palosuojauksen sekä vesivahinkojen ennaltaehkäisemisen lisäksi Ajax järjestelmän ilmaisimet välittävät jatkuvan, ajantasaisen tiedon lämpötilasta. Järjestelmällä voi haluttaessa ohjata esimerkiksi Ajax älypistorasioita sekä automatisoida vaikkapa valaistuksen päälle/pois ohjausta.

Ajax järjestelmän mobiiliapplikaatiot ovat ilmaisia, järjestelmän asentaminen on erittäin nopeaa ja käyttäminen vaivatonta. Asiakas saa järjestelmän käyttöönsä ilman kuukausimaksuja, mutta halutessaan järjestelmä on myös mahdollista liittää vartiointiliikkeiden hälytysvalvontaan. Ajax mobiiliapplikaation kautta on mahdollista myös katsoa valvontakameroiden välittämää kuvaa.

Tutustu Ajax järjestelmän käytön helppouteen Ajax käyttöliittymä sivullamme.

Tutustu asennuksen vaivattomuuteen Ajax asennusohjeet sivullamme.

Kumppaniverkostomme kautta onnistuu myös järjestelmätoimitukset asennettuna. Mikäli haluat järjestelmän asennettuna, ota yhteyttä ja me huolehdimme sinua lähinnä olevan kumppanimme ottamaan sinuun yhteyttä! myynti@finsec.fi +358445544244

Pyydä tarjous

Suodin
Sijainti
Tuotenimi
Hinta
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo
Tuotteet 1-12 / 69
12
24
36
Sivu
12
24
36
To Top