Ajax MotionCam (PhOD) liikeilmaisin kameralla valkoinen

239,32 €
Varastossa
Tuotekoodi
36489
Ajax MotionCam (PhOD) liiketunnistin kameralla. Langaton liiketunnistin, joka varmentaa hälytyksen kuvilla sekä ottaa kuvia myös käyttäjän niin halutessa.
Langaton liikeilmaisin kameralla, joka varmentaa hälytyksen kuvilla sekä ottaa kuvia myös käyttäjän niin halutessa

MotionCam (PhOD) tarvitsee vain muutamia sekunteja näyttääkseen mistä hälytys johtui. Hälytyksen sattuessa ilmaisin ottaa automaattisesti sarjan valokuvia. Ilmaisimessa on myös edistyksellinen Photo by Scenario ominaisuus, joka mahdollistaa, että ilmaisin voidaan ohjelmoida ottamaan automaattisesti kuvia esimerkiksi, jos FireProtect tai FireProtect Plus savuilmaisimet hälyttävät. Ilmaisin voi ottaa automaattisesti kuvia myös muista Ajax järjestelmän laitteista saadun indikaation perusteella (magneettikoskettimet, paniikkipainikkeet, integroidut laitteet jne.). Ajax mobiilisovelluksen Photo On-Demand toiminnon avulla käyttäjä voi myös ottaa kuvan halutessaan.

Kuva pyynnöstä

 

Kuva skenaariosta

Kuva hälytyksestä

Kuvatodentamisen hyödyt

MotionCam (PhOD) mahdollistaa, että valvottavasta tilasta saa kuvaa esimerkiksi jos Ajax järjestelmän käyttäjä epäilee, että kaikki ei ole kunnossa. Hälytystä ei tarvitse odottaa, riittää kun avaa Ajax mobiilisovelluksen, valitsee ilmaisimen ja tilanne on nähtävissä sekunneissa.

Mikäli palovaroitin hälyttää etkä ole itse paikalla, antaa hälytyskuvan näkeminen paljon lisäarvoa tilanteeseen. Mikäli kuvasta näkyy esimerkiksi savua voi palokunnan hälyttää välittömästi paikalle ilman, että olet ensin itse mennyt paikanpäälle tarkistamaan tilannetta.

Murtohälytyksen yhteydessä sekä järjestelmän käyttäjille, että mahdollisesti paikalle hälytettävälle vartijalle, on suuri lisäarvo tietää, mitä kohteessa tapahtuu hälytyksen sattuessa. MotionCam (PhOD) näyttää esimerkiksi, kuinka monta tunkeilijaa on hälytyksen tapahtuessa ilmaisimen näköpiirissä, ovatko he mahdollisesti aseistautuneet ja ovatko he edelleen kyseisessä tilassa. Tämä auttaa valmistautumaan, kun hälytystä mennään selvittämään. Lisäksi kuvalla varmennettu tieto tunkeutujista mahdollistaa esimerkiksi poliisin kutsumisen paikalle huomattavasti nopeammin.

Usein murtohälytys johtuu käyttäjä virheestä. Sisään tilaan on menty ilman, että hälytyksiä on otettu pois päältä. MotionCam (PhOD) avulla järjestelmän käyttäjät sekä mahdollisesti vartiointiliikkeen hälytyskeskus (mikäli asiakkaalla on sopimus vartiointiliikkeen kanssa) voivat tarkistaa sekunneissa, onko hälytys todellinen, ja reagoida sen mukaisesti.

Mikäli murtohälytys on ollut aiheellinen ja MotionCam (PhOD) on ottanut tunkeutujista kuvia, ovat ne todisteina tallessa käyttäjän älypuhelimessa. Kuvia voi poliisi mahdollisesti hyödyntää tekijöiden etsimisessä ja kiinniottamisessa. Mahdollisuudet saada murtovarkaat kiinni teosta ja vastuuseen kasvavat kuvallisen todistusaineiston ansiosta.

Yksityisyys ensisijaisena tavoitteena

Ajax MotionCam (PhOD) ottamat valokuvat on suojattu ulkopuolisilta ilmaisin-, järjestelmä- ja ohjelmistotasolla. Ajax mobiilisovelluksessa on mahdollista määrittää tarkasti ketkä voivat nähdä kuvia sekä kuka ja milloin voi lähettää kuvanottopyynnön (Photo on Demand). Kuvat on suojattu turvallisesti salauksella jokaisessa kuvanlähetys- ja tallennusvaiheessa. Vain Hub keskusyksikköön määritetyillä käyttäjillä on pääsy sen kyseisen Hub:n tallennustilaan Ajax Cloudissa ja mahdollisuus katsella MotionCam (PhOD) ilmaisimen ottamia kuvia. Ajax Cloud sijaitsee maantieteellisesti hajautetuilla palvelimilla yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimusten mukaisesti. Vain käyttäjät, joilla on määritetty käyttöoikeudet, voivat tarkastella kuvia järjestelmän tapahtumalokissa. Tapahtumaloki tallentaa viimeiset 500 järjestelmätapahtumaa.

MotionCam (PhOD) käyttää kahta eri radiosignaalia. JEWELLER on radiosignaali, joka tarjoaa kaksisuuntaisen salatun viestinnän keskusyksikön ja ilmaisimien välillä. WINGS on radiosignaali, joka on kehitetty kuvien lähettämiseen liiketunnistimista hälytyksen visuaaliseksi todentamiseksi. Saat ensimmäisen tilannekuvan tapahtumasta muutamien sekuntien kuluessa liikkeen havaitsemisesta. Kuten kaikissa muissakin Ajax liikeilmaisimissa, hälytysilmoitus saapuu sekunnin murto-osassa.

Ilmaisimen asentaminen

MotionCam (PhOD) liikeilmaisin voidaan optimaalisissa olosuhteissa asentaa jopa 1700 metrin etäisyydelle keskuksesta. Ilmaisimella on korkeatasoinen häirinnän sekä sabotoinnin suojaus. Käyttövalmis heti: paristo on jo asennettu, joten ilmaisinta ei tarvitse purkaa. Ilmaisimen suositeltu asennuskorkeus on 2,4 m. Ilmaisin kykenee havaitsemaan liikettä jopa 12 m päästä, mikäli asennuskorkeus on suosituksen mukainen. Ajax mobiiliapplikaation avulla ilmaisimen yhdistäminen keskusyksikköön on helppoa ja nopeaa. Paristojen toimintaikä on enimmillään jopa 4 vuotta. Lemmikkien aiheuttamia hälytyksiä on mahdollista välttää, sillä älykäs ilmaisin ei hälytä lemmikeistä, joiden paino on enintään 20 kg ja korkeus enintään 50 cm. MotionCam (PhOD) on yhteensopiva Hub 2 ja Hub 2 Plus keskusyksikköjen sekä ReX 2 toistimen kanssa.

MotionCam (PhOD) on liikeilmaisin, jossa vääriä hälytyksiä ennaltaehkäistään erikoisoptiikan sekä ohjelmistosuodattimen avulla.

Tämä korkea tekniikka yhdistettynä oikean asennuspaikan valintaan takaa erittäin korkean tunnistustarkkuuden. MotionCam (PhOD) asentaminen oikeaan kohtaan, optimaaliselle korkeudelle ja kohtisuoraan todennäköiseen tunkeutumisreittiin nähden varmistaa parhaan toimivuuden. Oikea asennus parantaa merkittävästi tunnistustarkkuutta ja tekee myös lemmikkieläinten immuniteettiominaisuudesta tehokkaamman.

Tekniset tiedot

Lataa data sheet (EN) tästä:

data sheet

Classification: Electro-optical combined radio channel security detector with a photo camera
Detector type: Wireless
Installation: Indoors
Motion detection distance: Detection distance up to 12 m When installed at a height of 2.4 m
Detection angles: horizontal — 88.5°, vertical — 80°
Motion detection speed: from 0.3 to 2.0 m/s
Temperature compensation Sensitivity: 3 levels
Pet immunity: Weight: up to 20 kg, Height: up to 50 cm
Compatibility: Only with Hub 2, Hub 2 Plus
Sensing element: PIR sensor
Camera view angle: 90°
Alarm signal delivery time: 0.15 sec
Photo delivery
up to 7 s — 160 × 120 px resolution
up to 9 s — 320 × 240 px resolution
up to 20 s — 640 × 480 px resolution
Photo quality: up to 640 × 480
Pictures in a series: 1-5 pcs
IR backlight for night mode pictures: Available
Sensitivity: Adjustable, 3 levels
Recommended installation height: 2.4 m
Power supply: Batteries: 2 x CR123A, 3 V
Battery life: Up to 4 years
Jeweller radio technology: Communication range with detectors: up to 1,700 m in the line of sight. Two-way communication between devices. Operating frequencies: 868.0 - 868.6 MHz. Self-adjusting RF output power: up to 20 mW. Block encryption based on AES algorithm. Detector polling period: 12−300 s. Frequency hopping
Wings radio technology: Transmission of visual alarm verifications
Temperature sensor: Available
Operating temperature range: From -10°C to +40°C
Operating humidity: Up to 75%
Anti-sabotage
Fraud protection
Jamming notification
Tamper-resistant
CMS compatibility: CMS connectivity: Contact ID, SIA (DC-09). CMS software supporting visual alarms verification
Remote configuration and testing
Protection class: IP50
Dimensions 110 × 65 × 50 mm
Weight 86 g
Warranty: Replacement and repair for a period of 24 months from the date of sale. The warranty does not cover batteries.
Service life: 10 years
Compliance with the security alarm standards
EN 50131 (Grade 2)
PD 6662:2017

Complete Set
MotionCam (PhOD)
2 × CR123A battery (pre-installed)
SmartBracket mounting
panel
Installation kit
Quick Start Guide

Write Your Own Review
Write a ReviewAjax MotionCam (PhOD) liikeilmaisin kameralla valkoinen
To Top