Henkilösuojaus

FINSEC henkilösuojauspalvelut yrityksille

FINSEC henkilösuojaus

FINSEC henkilösuojauspalvelut ovat ratkaisu avainhenkilöidenne asumisen, työn, liikkumisen ja matkustamisen riskienhallintaan. Henkilösuojaustoimintamme on riippumattoman sertifioijan (Bureau Veritas) laatusertifioimaa -ensimmäisenä Suomessa.

Henkilösuojauspalvelumme aloitetaan kattavalla asiakastoivekartoituksella, henkilöriskien arvioinnilla ja hallintakeinojen suunnittelulla. Menettelyt suunnitellaan ja räätälöidään aina tapauskohtaisesti. Järjestelyt voivat sisältää koko yritystä, suojattavien lähipiiriä, kiinteistöjä, kokoontumispaikkoja, tapaamisia, yhtiökokousta, oikeudenkäyntejä tai matkustamista koskevia toimenpiteitä. Huolehdimme mielellämme yrityksenne henkilöriskien hallinnasta ja matkustamisen turvallisuusjärjestelyistä kokonaisvaltaisesti, tai toimimme taustalla neuvonantajina päätöksentekonne tukena.

Palveluksessamme on useita aseistettuun henkilösuojaustoimintaan oikeutettuja henkilöitä, joita voidaan harkintamme mukaan käyttää korkean riskitason tilanteissa. Toimimme kaikkialla Suomessa sekä myös ulkomailla. Käsittelemme kaikkea saamaamme tietoa luottamuksellisesti ja ymmärrämme vaikeita tilanteita.

Ota yhteyttä sähköpostitse myynti@finsec.fi ja kerro tarpeistanne, niin haetaan yhdessä paras ratkaisu tilanteeseenne.

Hälytyspäivystys 24/7
(vain hätätilanteet) numerossa 0445544245. Numeroon voi lähettää myös tekstiviestejä.

Lataa palveluesite tästä

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
To Top