Ajax-kameravalvonta

Ajax-kameravalvonta

KAMERAVALVONNAN LIITTÄMINEN Ajax turvajärjestelmään

Kameravalvonnan liittäminen Ajax turvajärjestelmään on helppoa. Ajax turvajärjestelmässä on valmiina useiden merkittävien kamera- ja tallenninvalmistajien kanssa toteutettu liittämismahdollisuus. Liittämisen jälkeen on puhelinsovelluksessa mahdollista hyödyntää valvontakameroiden kuvaa ja ääntä suoratoistona sekä tallentaa tilannekuvia (snapshots).

SELVITÄ HÄLYTYKSEN AIHEUTTAJA

Ajax turvajärjestelmä hälyttää! Valvontakameroiden kuvien suoratoisto (videostream) auttaa sinua selvittämään, miten hälytykseen tulisi reagoida. Avaa video Ajax puhelinsovelluksessa ja katso, mitä tiloissa tapahtuu juuri nyt.

Suosittelemme suojattavaan kohteeseen MotionCam ilmaisimia, jotka on varustettu kameroilla. MotionCam liikeilmaisimen hälyttäessä, ilmaisimen oma kamera ottaa sarjan kuvia. MotionCam PhOD mallit voivat ottaa kuvia myös muiden ilmaisimien hälyttäessä. Kuvasarjan avulla on nopeasti ja luotettavasti selvitettävissä, mikä aiheutti hälytyksen. Suoratoisto valvontakameroista ei aina kerro hälytyksen aiheuttajaa, mutta näyttävät tehokkaasti, mitä kohteessa juuri nyt tapahtuu.

KAMERAVALVONNAN HYÖDYT

Oikeilla turvallisuusratkaisuilla ennaltaehkäistään rikoksen kohteeksi joutumista, varmistetaan toiminnan häiriöttömyyttä ja jatkuvuutta sekä luodaan esimerkiksi koteihin turvallisuuden tunnetta sekä mielenrauhaa. Kameravalvonta ja hälytysjärjestelmä ovat hyviä teknisiä turvallisuusratkaisuja, joiden tavoitteena on estää tai rajoittaa henkilö- sekä omaisuusvahinkoja. Kamera- ja hälytysjärjestelmillä on todettu olevan merkittävä ennaltaehkäisevä hyöty omaisuusrikosten torjunnassa.

Kameravalvonnasta on hyötyä rikostorjunnan lisäksi myös esimerkiksi teollisuuden ja sairaaloiden prosessien valvonnassa, henkilö- ja ajoneuvoliikenteen seurannassa sekä asiakas- ja liikennevirtojen analysoinnissa. Kameravalvontaa voi hyödyntää lisäksi myös menekin seurannassa, tulipalon havaitsemisessa ja paloriskien ennakoinnissa, erilaisten toimenpiteiden käynnistämisessä, sekä vahinkotapausten tutkimisessa.

YHDISTÄ KAMERASI MUUTAMALLA NAPAUTUKSELLA

Ezviz-, Hikvision-, Safire-, Dahua- ja Uniview-kameroiden ja DVR-laitteiden yhdistäminen Ajax turvajärjestelmään on helppoa ja hyvin nopeaa.

Ajax turvajärjestelmä tukee myös RTSP protokollaa, joka on standardiprotokolla kameravalvontajärjestelmissä. Voit liittää minkä tahansa RTSP protokollaa tukevan IP-kameran Ajax-turvajärjestelmään. Liittämisen jälkeen on puhelinsovelluksessa mahdollista hyödyntää valvontakameroiden kuvaa ja ääntä suoratoistona sekä tallentaa tilannekuvia.

Kameravalvonnan määrittäminen RTSP-linkin avulla:

1. Siirry Ajax puhelinsovelluksen laitteet (Device) välilehteen ja vieritä alas.

2. Paina lisää laite (Add device) ja valitse sitten lisää kamera (Add camera).

3. Valitse RTSP-kameravaihtoehto: kameran nimi, linkki video streamiin sekä huone, johon kamera on määritetty.

4. Paina Lisää (Add). kuvan suoratoisto lisätään Ajax puhelinsovellukseen ja se tulee katseltavaksi.

Tarvittaessa, valitse kameran merkki ja klikkaa Ajax tehtaan sivuille, jossa lisäohjeistusta (englanninkielinen)

Dahua Hikvision Ezviz Safire Uniview RTSP

 

KUINKA MONTA KAMERAA TAI DVR LAITETTA VOIDAAN LIITTÄÄ?

Riippumatta siitä, liitätkö Ajax turvajärjestelmään kameran vai digitaalisen tallentimen, jokainen laite tuottaa yhden videovirran (videostream). Kun liität DVR:n on kaikki siihen liitetyt kamerat katsottavissa, vaikka DVR:ään olisi liitetty satoja kameroita. Ajax puhelinsovelluksessa on mahdollista vaihtaa katseltavaa kameraa, myös silloin kun liitos tehdään DVR:ään.

Ajaxiin liitettävien kameroiden tai DVR-laitteiden määrä riippuu Hub mallista:

10 streams Hub

25 streams Hub 2 ja Hub Hybrid

100 streams Hub 2 Plus

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
To Top