Henkivartijat

FINSEC henkivartijat -avuksesi vaikeimpiin tilanteisiin

FINSEC henkivartijat

FINSEC henkivartijapalvelut on nopea ja tehokas ratkaisu vaikeimpiin tilanteisiin, joissa oma tai läheistesi henki ja terveys on vakavasti uhattuna. Toimimme kaikkialla Suomessa ja tarvittaessa myös ulkomailla. Palveluksessamme on useita aseistettuun henkivartijatoimintaan oikeutettuja henkilöitä, joita voidaan harkintamme mukaan käyttää korkean riskitason tilanteissa.

Henkivartijat rauhoittavat jo alkaneet uhkatilanteet. Järjestelyt voivat sisältää yksittäistä henkilöä, yritystä, perhettä, kiinteistöä, kokouspaikkaa, tapaamista, oikeudenkäyntiä, muuttoa tai matkaa koskevia toimenpiteitä. Huolehdimme mielellämme myös tilapäisestä majoittumisesta ja matkustusjärjestelyistä. Ymmärrämme vaikeita elämäntilanteita. Käsittelemme kaikkea saamaamme tietoa luottamuksellisesti. 

Laittomien tekojen ja uhkausten johdosta tilatut henkivartijat ja palvelun kohtuulliset, perusteltavissa olevat kulut voi asianomistaja vaatia rikoksesta syytetyn korvattaviksi.

Koko henkivartijatoimintamme on laatusertifioitua ensimmäisenä Suomessa.

Lähetä meille sähköpostia myynti@finsec.fi (puhelinumero mukaan, olemme yhteydessä 24 h kuluessa) ja kerro tilanteestasi, niin haetaan ratkaisu yhdessä.

Hälytyspäivystys 24/7
(vain hätätilanteet) numerossa 0445544245. Numeroon voi lähettää myös tekstiviestejä.

Lataa palveluesite tästä

To Top