Toistimet

Langattomat Range extender (ReX) toistimet

Ajax Range extender (ReX) on radiosignaalin toistin, jonka avulla Ajax turvajärjestelmäsi laajaa toiminta-aluetta on vaivatonta laajentaa vielä suuremmaksi. Toistimet ovat hyödyllisiä, kun Ajax-järjestelmään liitetyt laitteet sijaitsevat kaukana eri kerroksissa, eri rakennuksissa, huomattavan suuren etäisyyden päässä keskusyksiköstä. ReX:n avulla Ajax turvajärjestelmällä on suurillakin valvonta-alueilla jatkuvasti vakaa yhteys ilmaisimien ja keskusyksikön välillä.

Mikäli radiosignaali yhteyttä on haasteellista saada keskusyksikön ja toistimen välille on tämä yhteysväli mahdollista toteuttaa Ethernet-kaapeliyhteydellä. ReX 2 toistin, kykenee lähettämään tiedot Hub 2 ja/tai Hub 2 Plus keskusyksikköön sekä radiosignaalilla että Ethernet-kaapelin kautta.

Ethernet kaapelia voi käyttää ainoana tai lisäviestintäkanavana. Keskusyksikön ja ReX 2 toistimen on oltava yhdistettynä samaan Ethernet-verkkoon tätä varten. Ajax-järjestelmällä ei ole rajoitusta Ethernet kaapelin pituudelle. Näin yksi järjestelmä voi kattaa kohteen, jossa radiosignaalin kuuluvuus on rajallinen.

Toistimeen yhdistetyt laitteet ja ilmaisimet muodostavat järjestelmässä itsenäisen ryhmän. Vaikka yhteys keskusyksikköön olisi katkennut, toistimeen yhdistetty ilmaisin aktivoi hälytyksen ja käynnistää toistimeen yhdistetyn sireenin herättääkseen huomion.

To Top