Toistimet

Langattomat Range extender (ReX) toistimet

Ajax Range extender (ReX) on radiosignaalin toistin, jonka avulla Ajax turvajärjestelmäsi laajaa toiminta-aluetta on vaivatonta laajentaa vielä suuremmaksi. Toistimet ovat hyödyllisiä, kun Ajax-järjestelmään liitetyt laitteet sijaitsevat kaukana eri kerroksissa, eri rakennuksissa, huomattavan suuren etäisyyden päässä keskusyksiköstä. ReX:n avulla Ajax turvajärjestelmällä on suurillakin valvonta-alueilla jatkuvasti vakaa yhteys ilmaisimien ja keskusyksikön välillä.

Mikäli radiosignaali yhteyttä on haasteellista saada keskusyksikön ja toistimen välille on tämä yhteysväli mahdollista toteuttaa Ethernet-kaapeliyhteydellä. ReX 2 toistin, kykenee lähettämään tiedot Hub 2 ja/tai Hub 2 Plus keskusyksikköön sekä radiosignaalilla että Ethernet-kaapelin kautta.

Ethernet kaapelia voi käyttää ainoana tai lisäviestintäkanavana. Keskusyksikön ja ReX 2 toistimen on oltava yhdistettynä samaan Ethernet-verkkoon tätä varten. Ajax-järjestelmällä ei ole rajoitusta Ethernet kaapelin pituudelle. Näin yksi järjestelmä voi kattaa kohteen, jossa radiosignaalin kuuluvuus on rajallinen.

Suodin
Sijainti
Tuotenimi
Hinta
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo
4 tuotetta
12
24
36
12
24
36
To Top