Käyttöliittymä

Ajax käyttöliittymät ja software

Ajax Security System ilmainen mobiiliapplikaatio jolla käytät Ajax turvajärjestelmiä

Kytke valvonta päälle ja pois, tarkkaile ja hallitse kotisi, toimitilasi tai kiinteistösi turvallisuutta, vaikka olisit tuhansien kilometrien päässä. Oma puhelimesi toimii Ajax turvajärjestelmän näyttönä ja ohjaimena.

Mobiiliapplikaatiossa on myös virtuaalinen hätäpainike, jolla voit hälyttää apua. Ilmoitus-välilehdeltä näet heti tarkalleen, mitä tapahtui ja milloin. Mahdollisuus seurata yksityiskohtaisesti järjestelmän sekä yksittäisten laitteiden ja ilmaisimien tilaa tai muutoksia. Saat välitöntä tietoa esimerkiksi ilmaisimien havainnoista, huonelämpötilasta, ilmaisimien paristojen varaustasosta ja asetuksista. Halutessasi voit testata laitteita, säätää tunnistusalueita, säätää ilmaisimien herkkyyttä tai tarkastaa radiosignaalin laadun.

Mobiiliapplikaatio mahdollistaa muistutusten käyttämisen. Saat esimerkiksi ilmoituksen järjestelmän virittämisestä lähtiessäsi ja sen poiskytkemisestä, kun palaat. Mobiiliapplikaation käyttö on turvallista. Voit ottaa käyttöön suojatun sovelluksen sisäänkirjautumisen salasanalla tai sormenjäljellä.

 

Tutustu Ajax käyttöliittymään App Storessa (Apple laitteet) tai Play-kaupassa (Android laitteet). 

Halutessasi voit tutustua räätälöityjen lisäominaisuuksien ja integraatioiden ohjelmoinnin mahdollisuuksiin syvällisemmin laitevalmistajan sivuilla esimerkiksi:

  • Ajax Translator: an app to establish communication between Ajax security systems and CMS software
  • Scenarios Security automation for home and office
  • Video surveillance Integration of IP-cameras and DVRs
  • Ajax Enterprise API An interface for integrating Ajax products with third-party services and applications for commercial projects

https://ajax.systems/software/

To Top