Käyttöliittymä

Käyttöliittymä

Ajax mobiiliapplikaatio ja PRO käyttöliittymät

Kaikki toimenpiteet Ajax turvajärjestelmään on tehtävissä ilmaisten Ajax mobiiliapplikaatioiden tai Ajax PRO desktop ohjelmiston kautta

Järjestelmän käyttäjille tarkoitettu ilmainen Ajax mobiiliapplikaatio on turvallisesti ja ilmaiseksi ladattavissa App Storesta (Apple laitteet) sekä Google Play-kaupasta (Android laitteet).

 

Järjestelmäasennuksen ammattilaisille on tarkoitettu kaksi ilmaista työkalua: Ajax PRO mobiiliapplikaatio sekä Ajax PRO desktop ohjelmisto. PRO Mobiiliapplikaatio on turvallisesti ja ilmaiseksi ladattavissa App Storesta (Apple laitteet) sekä Google Play-kaupasta (Android laitteet). Linkki PRO desktop ohjelmiston lataamiseksi löytyy alempana tällä sivulla

 

 

Ajax mobiiliapplikaatio käyttäjille

Mobiiliapplikaatio toimii Ajax turvajärjestelmän näyttönä ja ohjaimena. Applikaation kautta voi kytkeä hälytysvalvonnan päälle ja pois, tarkkailla ja hallita toimitila, kiinteistön tai kodin turvallisuutta, vaikka käyttäjä olisi tuhansien kilometrien päässä kohteesta. Esittelemme tässä muutamia yleisimmin käytettyjä ominaisuuksia applikaatiosta. Lisätietoa löytyy Ajax asennusohjeet sivullamme.

Mobiiliapplikaatiossa on mahdollisuus ottaa käyttöön virtuaalinen hätäpainike, jolla voit hälyttää apua. Kun hätäpainiketta painetaan sovelluksessa, tapahtuman lisäksi myös älypuhelimen koordinaatit välitetään halutulle taholle.

 

Ilmoitus-välilehdeltä näet heti tarkalleen, mitä tapahtui ja milloin. Ilmoitus-välilehdeltä selviää myös, kuka on esimerkiksi kytkenyt hälytysjärjestelmän päälle tai pois.

Mobiiliapplikaatiossa on mahdollisuus seurata yksityiskohtaisesti järjestelmän sekä yksittäisten laitteiden ja ilmaisimien tilaa. Saat välitöntä tietoa esimerkiksi huonelämpötilasta, ilmaisimien paristojen varaustasosta sekä ilmaisimien asetuksista.

Halutessasi voit testata laitteita, säätää tunnistusalueita, ilmaisimien herkkyyttä tai tarkastaa radiosignaalin laadun.

Mobiiliapplikaatio mahdollistaa muistutusten hyödyntämisen. Saat esimerkiksi ilmoituksen järjestelmän virittämisestä lähtiessäsi ja sen poiskytkemisestä, kun palaat.

Mobiiliapplikaation käyttö on turvallista. Voit ottaa käyttöön suojatun sovellukseen sisäänkirjautumisen salasanalla tai sormenjäljellä.

Ajax tilin käyttö on mahdollista suojata kaksivaiheisella tunnistuksella. Tällöin Ajax tilin kirjautumisia ja käyttöä voi valvoa muilta laitteiltasi käsin.

Mobiiliapplikaatiosta on nähtävillä versiopäivitykset, päivitysten sisältö sekä päivityshistoria.

Ajax mobiiliapplikaatiota voi käyttää myös Apple kellosta.

Ajax PRO mobiiliapplikaatio asentajille

PRO Mobiiliapplikaatio on Ajax turvajärjestelmän asentajan tärkein työkalu. PRO Applikaation avulla asennetaan ja käyttöönotetaan ilmaisimet ja järjestelmä nopeasti ja tehokkaasti. PRO Applikaation myös mahdollistaa asiakkaiden järjestelmien laajennukset, huollot sekä etätuen antamisen. Esittelemme tässä muutamia yleisimmin käytettyjä ominaisuuksia PRO applikaatiosta. Lisätietoa löytyy asennusohjeet sivulta.

PRO Mobiiliapplikaation avulla voi asentaja hallinnoida kaikkia asentamiaan kohteita.

PRO Mobiiliapplikaatiossa on pikahaku, jonka avulla on etsittävissä asiakkaan kiinteistö/toimipaikka nimen tai Hub keskusyksikkö ID:n perusteella.

Asiakkaan luvalla tai sopimukseen perustuen PRO Mobiiliapplikaatio mahdollistaa järjestelmään tehtävien muutoksien toteuttamisen etänä. Asiakkaan tueksi järjestelmäasentaja / -asiantuntija voi tehdä esimerkiksi ilmaisimien asetuksiin muutoksia tai esimerkiksi käyttäjien lisäämisiä etänä.

Ajax PRO desktop ohjelmisto

PRO desktop ohjelmiston avulla voi asennusyritys pitää rekisteriä kaikista asentamistaan kohteista. Kohteita voi etähallinnoida, mikäli asiakas on siihen antanut luvan tai tehnyt sopimuksen. Kun Asiakas on antanut hallintaan luvan ovat asiakaskohteen sekä asentajien PRO applikaatioiden hallintaoikeudet asennusyrityksen pääkäyttäjän (esimerkiksi työnjohtajan) määriteltävissä. Esimerkiksi kun asiakas tilaa kohteeseen asennustyön, voi työnjohtaja antaa tähän tiettyyn kohteeseen hallintaoikeudet määrätyksi ajaksi tietylle asentajalle, mutta muulloin kyseinen asentaja ei kohteen tietoja näe.

Lataa PRO desktop data sheet (EN) tästä:

technical data sheet

Lataa PRO desktop ohjelmisto täältä:
PRO for Windows PRO for macOS

 

To Top