HAIX Airpower X21 High Turvajalkine Edellinen HAIX Airpower X21 High Turvajalkine

Pohjalliset D3O Comfort

Alkaen 19,90 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
Tuotekoodi
D30C

HUIPPUTARJOUS 19,90 €
(ovh 24,90 €)

Väsyvätkö jalkapohjasi aina ensimmäisenä? Eivät enää!

Elvytä jalkasi ihmemateriaali D30:stä valmistetuilla huippupohjallisilla jotka on kehitetty yhteistyössä Englannin johtavien kuntoutusalan erikoislääkäreiden kanssa.

D30 Comfort pohjallisessa on tehokkaasti iskuja vaimentava ja askelenergiaa palauttava rakenne joka takaa kenkien käyttömukavuuden myös kovemmassakin käytössä.

Tutustu tähän patentoituun huippumateriaaliin oheisen videon avulla.

Ihmemateriaali D30:stä valmistetut huippupohjalliset jotka on kehitetty yhteistyössä Englannin johtavien kuntoutusalan erikoislääkäreiden kanssa.

D30 Comfort pohjallisessa on tehokkaasti iskuja vaimentava ja askelenergiaa palauttava rakenne joka takaa kenkien käyttömukavuuden myös kovemmassakin käytössä.

D3O Comfort pohjalliset tarjoavat luotettavan, pitkäaikaisen ja edullisen vaihtoehdon jalkineiden normaaleihin pohjallisiin verrattuna. Soveltuu erityisen hyvin esim. turvallisuusalan ammattilaisille jotka seisovat, kävelevät sekä juoksevat työvuoron aikana paljon. Olemme keränneet pohjallisista käyttökokemusta turvallisuusalan ammattilaisilta "kenttäkäytössä" ja saatu testipalaute on ollut erittäin positiivista.

D30 Comfort pohjallisissa käytetään patentoitua D30 -suojamateriaalia joka takaa iskujen vaimennuksen kantapään, päkiän ja koko jalkapohjan alueella. Tämän ansiosta myös paino jakautuu koko jalkapohjan alueelle, mikä edesauttaa merkittävästi jalkojen hyvinvointia. Kantapään kohdalla on myös "lisävaimennus".

Pohjalliset ovat antibakteerikäsiteltyjä, joka takaa sen että näissä eivät pöpöt viihdy.

Pohjalliset sopivat erinomaisesti melkein kaikkiin jalkineisiin. Tarvittaessa näitä voi helposti "muokata" oman kengän lestin kokoiseksi saksilla leikkaamalla.

Write Your Own Review
Write a ReviewPohjalliset D3O Comfort
To Top