Taskulampun, Leathermanin tai lippaan kotelo Cordura, Vega Holster Edellinen Taskulampun, Leathermanin tai lippaan kotelo Cordura, Vega Holster

Valaisinpidike ESP

31,90 €
Varastossa
Tuotekoodi
LHU-14-37

Kestosuosikki! Handsfree valaisinpidike

Erittäin laadukas ja jämäkkä, säädettäväasentoinen (16 -asentoa) valaisinpidike taktiselle valaisimelle.

Voit käyttää valaisinta tässä vyöpidikkeessä ja pitää molemmat kädet vapaana.

Pidikkeessä on pikakiinnike, joka mahdollistaa kiinnittämisen vyöhön vyötä purkamatta. Väri: musta

Laadukas säädettäväasentoinen (16 -asentoa) valaisinpidike taktiselle valaisimelle. Valmistaja: ESP (Tsekki).
Tätä pidikettä käyttäen voit pitää molemmat kädet vapaana valaisimen ollessa käytössä. Pidikkeessä on myös pikakiinnike, joka mahdollistaa kiinnittämisen vyöhön vyötä purkamatta. Väri: musta.

Soveltuu kaikille taktisille valaisimille jotka ovat 140-165 mm pitkiä ja joiden etuosan halkaisija on 34-37 mm sekä rungon halkaisija tavanomainen 25 mm. Myymistämme valaisimista pidikkeeseen sopii mm. KLARUS XT11. Lisäksi pidikkeeseen sopivat myös esim. KLARUS XT12, NITECORE SRT6, NITECORE MT26, Fenix TK11, TK12 ja TK15 valaisimet sekä muidenkin tuotemerkkien peruskokoiset taktiset valaisimet. KLARUS XT 12GT ei mahdu tähän pidikkeeseen. Joidenkin valmistajien valaisimista voi joutua poistamaan valaisimen pyörimisenestorenkaan, jotta valaisin voidaan kiinnittää rungostaan pidikkeeseen.

Pidikkeessä on myös varmistin, joka lukitsee valaisimen paikoilleen siten ettei valaisin irtoa pidikkeestään voimankäyttötilanteissa.

Vyöpidikkeen säätöosan avulla pidike on säädettävissä sopimaan 25...50 mm levyisiin vöihin. Säätökiinnike poistamalla valaisinpidike sopii jopa 60 mm leveään vyöhön, eli se soveltuu erinomaisesti myös Snigel ja Frontline kaksiosaisiin varustevöihin.

Pidike on myös MOLLE MIL STD yhteensopiva!

Valmistus- ja materiaalitakuu: 2 vuotta.

Write Your Own Review
Write a ReviewValaisinpidike ESP
To Top