Metallinilmaisinportti Garrett PD6500i

6 154,50 €
Varastossa
Tuotekoodi
PD6500i
Garrett PD6500i on virallisesti mm. ilmailukäyttöön hyväksytty, 33 -vyöhykkeinen metallinilmaisinportti, jossa on monipuoliset ominaisuudet ja erinomainen säädettävyys. Valuuttakurssien vaihtelusta johtuen hintatieto on suuntaa-antava. Suosittelemme pyytämään hintatarjouksen.

Toimitukset Euroopan varastosta 2-3 viikkoa. Garrett PD6500i on virallisesti mm. ilmailukäyttöön hyväksytty, 33 -vyöhykkeinen metallinilmaisinportti, jossa on monipuoliset ominaisuudet ja erinomainen säädettävyys.

Portti ilmaisee metalliesineiden sijainnin ja koon turvallisuustarkastusta tekeville led -valoin ja äänimerkillä. Laite on helppo säätää olosuhteita ja tarpeita vastaavaksi. Laitteessa on valmiiksi ohjelmoituna useita eri käyttöympäristöille tehtyjä herkkyysvaihtoehtoja ja toimintatapaa on helppo ohjelmoida itsekin.

Tuote toimitetaan purettuna ja kolmessa osassa. Osat kiinnittyvät toisiinsa pulttiliitoksella ja kokoaminen on erittäin helppoa. Portti on käyttövalmis välittömästi kokoamisen jälkeen. Sijoituspaikkaa valittaessa on syytä huomioida, ettei portin välittömässä läheisyydessä olisi metallirakenteita tai betonilattian raudoituksia. Tarvittaessa portin alle voi asentaa paksun kumimaton, jotta lattian raudoitus ei aiheuta häiriöitä.

Porttimalliset metallinilmaisimet ovat tilaustavaraa, mutta toimitusaika Euroopan varastosta on lyhyt. Toimituskulut veloitetaan toteutuneen mukaan, tai voidaan käyttää tilaajan omaa kuljetusta.

Write Your Own Review
Write a ReviewMetallinilmaisinportti Garrett PD6500i
To Top