Ladattava käsivalaisin KLARUS XT12GT

119,90 €
Varastossa
Tuotekoodi
XT12GT

Huippulaadukas ja erittäin tehokas ladattava käsivalaisin. Maksimi valoteho: 1600 ANSI Lumenia.

Patentoitu kaksiosainen käyttökytkin takaa että täystehon tai strobon saa halutessaan aina heti käyttöön.

KLARUS XT12GT on ladattavaksi huippuvalaisimeksi edullinen. Hinta sisältää KLARUS 18650 erikoisakun, vyökotelon sekä lataamistarvikkeet!

Finsec on huippulaadukkaiden, vaativaan käyttöön suunniteltujen KLARUS –valaisimien virallinen maahantuoja.

KLARUS on maailman arvostetuimpien valaisinvalmistajien joukkoon kuuluva, innovatiivinen valmistaja, joka aktiivisesti kehittää valaisimiaan merkittävimpien käyttäjäryhmien asiantuntijoiden kanssa. Kaikilla KLARUS –valaisimilla on kahden vuoden takuu.

KLARUS XT12GT on edullinen vaihtoehto huippulaadukasta ladattavaa käsivalaisinta etsivälle.

Valonlähde: CREE LED XHP35 HI D4
Maksimi valoteho: 1600 ANSI Lumenia! Täydellä teholla kantama on FL-1 Standardin mukaan uskomattomat 603 metriä.
Toiminnot ja käyttöaika: täysteho (1600 ANSI Lumenia, 1 h 20 min), puoliteho (400 ANSI Lumenia, 4 h), mediumteho (100 ANSI Lumenia, 10 h) minimiteho (10 ANSI Lumenia, 200 h), strobo (1600 ANSI Lumenia, 2 h 40 min) ja S.O.S. (100 ANSI Lumenia 42 h).
Mitat: pituus 161,5 mm, rungon halkaisija 25,4 mm, suurin halkaisija 45,2 mm.
Paino: 159 g ilman virtalähdettä. Väri: Titaanimusta

Virtalähde: 1 kpl KLARUS 18650 erikoisakku (sisältyy pakkaukseen) tai 1 kpl normaali 18650 akku (ei pysty lataamaan suoraan valaisimessa) tai 2 kpl CR123 paristoa.

Patentoitu kaksiosainen käyttökytkin: Täysteho päälle ja pois pääkytkimestä (katso kuva) ja muut toiminnot eri kytkimestä (katso kuva).

Olemme useilta käyttäjäryhmiltä saaneet palautetta siitä että nykyisissä valaisimissa käytetään lähes poikkeuksetta liian hankalia käyttökytkimiä, jotka ovat vaikeita käyttää juuri silloin kun varmatoimisuutta tai välitöntä täystehoa tarvitaan. KLARUS on ratkaissut käyttökytkinongelman sijoittamalla valaisimen pääkytkimeen perustoiminnot ja kaikki lisätoiminnot (puoliteho, mediumteho, minimiteho, S.O.S. ja strobo) erilliseen käyttökytkimeen. Kytkimet on sijoitettu loogisesti ja muotoiltu käytettäväksi myös hansikkaat kädessä. Lisätoimintojen käyttökytkin toimii myös sivusta painettaessa.

Patentoitu magneettikiinnitteinen USB lataus akkua irroittamatta: Helppokäyttöinen, vedenkestävä latausliitäntä sekä erinoimaisen älykäs virranhallinta takaavat helpon latauksen esim. kotona, toimistolla tai autossa. Magneettikiinnitteinen latausliitin ei ole oikosulkuherkkä ja lataaminen tapahtuu tavallisen USB portin kautta. Valaisin ohjaa lataustapahtumaa ja latausvalo osoittaa latauksen tilan. Lataus edellyttää KLARUS 18650 erikoisakkua (sisältyy pakkaukseen, saatavilla myös tilauksesta).

Kuten useimmat kilpailijansa KLARUS XT12GT on valmistettu kova-anodisoidusta lentokonealumiinista. FL1 -standardin mukainen pudotuskestävyys on 1 m ja IPX-8 vesitiiveys 2 m kokonaan veteen upotettuna.

Pakkauksessa mukana: virtalähde (KLARUS 3600mAh erikoisakku), Cordura vyökotelo (max. 55 mm leveälle vyölle), USB -latausjohdin, rannelenkki, pyörimisenestorengas ja ylimääräinen tiivisterengas.

Huom! Vaatii KLARUS 18650 erikoisakun (sisältyy pakettiin) jotta valaisinta voidaan ladata suoraan USB -latausjohdolla.

Kaikki KLARUS -valaisimet ovat EMC -testattuja ja CE -merkittyjä.

Write Your Own Review
Write a ReviewLadattava käsivalaisin KLARUS XT12GT
To Top