Lasermax internal laser

Alkaen 438,90 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
Tuotekoodi
LMS-1000
Lasermax LMS-1000 on maailman ainoa täysin aseen sisäinen laser.

Lasermax LMS-1000 is the only totally internal lasersight in the world. NATO, NTOA and CERTops approved, tested performance without any external modifications to the gun. No need for changing holster or other accessories. Easy assembly in 10-15 minutes, pulsing beam for maximum visibility and battery performance. Please see www.lasermax.com for technical details.

We ship to EU, shipping cost 20 €.  Because our webshop is only in Finnish, you may place your order by email to myynti@finsec.fi and we will get back to you. Lasersights require an export lisence from USA. FinSec is official Lasermax distributor. Normal delivery time is 5 working days. Please note: not available for Gen4 Glock 17. New models are released all the time, ask us!

SUOMI: Lasermax LMS-1000 on maailman ainoa täysin aseen sisäinen laser. Lasermax on helppo asentaa; mitään työkaluja ei tarvita ja asennus kestää tyypillisesti ensimmäisellä kerralla 10-15 minuuttia ja myöhemmin alle 5 minuuttia. Aseeseen ei tarvitse tehdä mitään pysyviä muutoksia. LMS-1000 on NATO, NTOA ja CERTops -hyväksytty.

Laseryksikkö on kohdistettu tehtaalla ja koska se asennetaan aseen omaan koneistettuun runkoon heti piipun alle, ei erillistä kohdistamista tarvita lainkaan. Tarkkuus on +-55mm 20 metrin matkalla (Glock 17). Asennettu Lasermax ei muuta aseen ulkomittoja eikä lisää painoa. Kaikki aseen alkuperäiset kotelot ja muut ulkoiset lisävarusteet sopivat edelleen.

Kun haluat käyttää laseria, napin painallus riittää. Käyttökytkin on aina aseen molemmilla puolilla, liipasinkaaren tuntumassa olevassa aseen purkusalvassa. Jos et halua käyttää Lasermaxia, ase toimii aivan normaalisti. Laseryksikön teho on suurin EU -alueella sallittu 5 mW ja aallonpituus 635 nm. Lasermax on täysin vesitiivis 20 metriin asti ja paikalleen asennettuna kestää aseen pudottamisen betonilattialle vähintään 1,8 metristä. Paristoina käytetään nappiparistoja. Paristojen kesto yhtäjaksoisessa käytössä noin 2 tuntia ja tavanomaisessa käytössä noin 6-12 kk.

Valmistajan takuu: 3 vuotta.

Lasertähtäinten toimittaminen USA:n ulkopuolisiin maihin vaatii vientilisenssin. FinSec on Lasermax -tuotteiden virallinen Suomen maahantuoja. Huom: ei sovi Gen4 Glock 17 aseisiin. Uusia malleja on tulossa, kysy!
Sopivuus: katso asemallit tilausvalikosta.

Write Your Own Review
Write a ReviewLasermax internal laser
To Top