Teleskooppipatukka AESP 21" Edellinen Teleskooppipatukka AESP 21"

Jatkuvatoiminen OC -sumutin Vexor MK-5 FULL POWER

69,00 €
Varastossa
Tuotekoodi
V-7145-5G

Vexor MK-5 OC -jatkuvatoiminen kaasusumutin (kuvassa pikkuveli MK-3) sisältää patentoitua Vexor V7 -tehoainetta. Käyttötarkoitus: suljetun tilan sumutus ilman sumuttajan läsnäoloa. Riittää hyvin noin 20 kuutiometrin tilan sumuttamiseen.

Tehoaineen polttavuutta kuvaava SHU -luku on markkinoiden korkein 15 000 000. Koska tehoaine on erittäin voimakasta, valmiin sumutteen kapsaisinoidipitoisuus on rajoitettu lukemaan 1,45 %.

Vexor® MK-5 OC -jatkuvatoiminen sumutin on tehokas juuri ja juuri käteen mahtuva aerosolisumutin, jonka voi heittää tai jättää paikoilleen. Ostettaessa tuotteen päällä on musta suojakorkki, joka on poistettava ennen käyttöä. Sumutin laukaistaan painamalla laukaisupainiketta reippaasti juuri ennen sumutusta tai sumuttimen paikoilleen jättämistä. Sumutin tyhjentää itsensä laukaisun jälkeen kerralla kokonaan (noin 10 s) pyörien ja levittäen lähiympäristöönsä erittäin voimakasta OC -sumutetta.

Vexor® MK-5 OC -jatkuvatoimista sumutinta voidaan käyttää kaikissa tilanteissa joihin se taktisesta näkökulmasta tarkastellen sopii. Esimerkkeinä joukkotappelut, mellakat tai puukotustilanteet, joihin halutaan puuttua turvallisen etäisyyden päästä tai tilanteet, joissa rajoitetussa tilassa (esim. käytävä, huone tai hytti) olevat henkilöt on saatava toimintakyvyttömiksi. Hätätilanteessa jatkuvatoimista sumutinta voi pitää kädessä ja käyttää myös tavanomaiseen tapaan, tosin sumute purkautuu suoraan aerosolin päädystä ja kerran aloitettu sumutus päättyy vasta kun sumutin on tyhjä.

Laukaistu Vexor® MK-5 OC -jatkuvatoiminen sumutin on teholtaan normaalia Vexor® -sumutinta vastaava, siis markkinoiden tehokkain. Käyttäjän on syytä huomioida, että kuten kaikilla sumuttimilla, myös jatkuvatoimisella sumuttimella on tehoaineen osuttava kunnolla kohteeseen, jotta altistuminen saadaan aikaan. Laajat ulkotilat joissa laukaistu sumute on helppo kiertää tai ottaa omaan haltuun sekä kohteet, joissa sivulliset ovat vaarassa altistua hallitsemattomasti, eivät sovellu tälle tuotteelle.

Paino: 120 g, korkeus (suojakorkkeineen) noin 130 mm, halkaisija noin 50 mm. 

Käyttöolosuhteet: -40 °C...+65°C. Säilytetään muiden kaasusumuttimien tapaan huoneenlämmössä. Väärä säilytystapa lyhentää tuotteen käyttöikää. Käyttöikä oikein säilytettynä 5 vuotta valmistusajankohdasta. Säilyvyystieto on merkitty tuotteeseen.

Suosittelemme käytön harjoittelua.

HUOM: herkistä suojakorkki ennen käyttöä, jotta se lähtee hyvin irti.

Käytön varotoimenpiteet ovat samat kuin kaikilla muillakin OC -sumuttimilla. Ensiavun osalta on välttämätöntä käyttää juoksevaa vettä, joka vaihtuu koko ajan. Sumuttaja on vastuussa oikean, kaasusumutinkoulutuksessa määritellyn, ensiavun antamisesta.

 ZARC International (USA) on valmistaja joka on ensimmäisenä maailmassa kehittänyt nykyisen OC -sumuttimen vuonna 1982. Yrityksen hallussa on monia OC -tuotteisiin liittyviä patentteja.

ZARC toimittaa OC -tuotteita USA:ssa FBI:lle, armeijalle, ilmavoimille, yli 3000 poliisipiiriin sekä ammattikäyttöön yli 50 maahan ympäri maailman. ZARC on ehdottomasti yksi johtavista valmistajista ja edelläkävijöistä. 
Finsec edustaa ZARC:ia Suomessa.

Vexor®  -OC sumuttimet sisältävät ZARC Internationalin patentoimaa Vexor V7 -tehoainetta, jossa käytetään luonnon kapsaisinoideja, joista on laboratorio-olosuhteissa poistettu ei-aktiiviset ainesosat. Lisäksi tehoainehiukkaset on saatu tavanomaista stabiilimmiksi ja hitaammin haihtuviksi ilman kanssa kosketuksiin joutuessaan. Tehoaineet päätyvät siten entistä paremmin altistuskohteeseen.

Tehoaineen polttavuutta kuvaava SHU -luku on markkinoiden korkein 15 000 000. Koska tehoaine on erittäin voimakasta, valmiin sumutteen kapsaisinoidipitoisuus on rajoitettu lukemaan 1,45 %.

Kaikki Vexor®  -OC sumuttimien sisällön ainesosat ovat kosmetiikka- tai elintarvikelaatuisia ja siten puhtaita ja turvallisia. Ponneaineena on elintarvikelaatuinen hiilidioksidi (CO2).

Sumute ei ole syttyvää ja tuotetta voidaan turvallisesti käyttää samanaikaisesti etälamauttimen kanssa. Vexor -tuotteet eivät ole herkkiä jäätymään.

Käyttöturvatiedote

Kaasusumuttimen ostaminen on edelleen luvanvaraista. Sumuttimen voit ostaa nettikaupasta laillisesti seuraavasti: -tee tilaus normaalisti nettikaupassamme ja lähetä kuva kaasusumuttimen hallussapitoluvastasi (muovikortti) meille osoitteeseen myynti@finsec.fi. HUOM: kuvat tulee ottaa kortin molemmilta puolilta ja niiden tulee olla selkeät. Tarvittaessa pyydämme lisäselvitystä. Vastaanotettuamme tilauksen ja tarkastettuamme lupasi, vahvistamme tilauksesi ja lähetämme heti kaasusi luvanhaltijalle. Osalla jälleenmyyjistämme on asealan elinkeinolupa, joten näistä myymälöistä voit myös käydä itse ostamassa kaasusumuttimen. Tarkasta myyntioikeus meiltä tai suoraan lähimmältä jälleenmyyjältämme.

Write Your Own Review
Write a ReviewJatkuvatoiminen OC -sumutin Vexor MK-5 FULL POWER
To Top