Turva-alan tuotteet maahantuojan tukkuhinnoin

Henkilösuojaus- ja etsiväpalvelut

Ostoskori 0 tuotetta:

Henkivartijat

Henkivartijat

Ammattilaiset henkivartijat nopeasti.

Henkilösuojauspalvelumme on tarkoitettu henkilöille, joilla on asemansa, tehtäviensä, elämäntilanteensa tai saamiensa uhkausten vuoksi syytä kokea henkensä tai terveytensä uhatuksi. Toimitamme henkivartijat palvelukseenne joko huomaamattomasti tai näkyvästi.

Palvelu räätälöidään aina tapauskohtaisesti riskit huomioiden ja se voi kattaa yksittäistä henkilöä, yritystä, kiinteistöä, kokouspaikkaa, vierailua tai matkaa koskevat turvallisuusjärjestelyt. Huolehdimme mielellämme myös tilapäisestä majoittumisesta ja matkustusjärjestelyistä. Pystymme tarjoamaan palvelumme myös lyhyellä varoitusajalla.

Tarjoamme käyttöönne kielitaitoiset ja liike-elämän etikettiin perehtyneet henkivartijat, tarpeita vastaavat ajoneuvot ja muun varustelun.

Henkivartijat

 

Palveluksessamme on myös useita aseistettuun henkilösuojaamiseen oikeutettuja henkilöitä, joita voidaan käyttää korkean riskitason toimeksiannoissa.

Toimimme luottamuksellisesti ja ymmärrämme vaikeita elämäntilanteita. Toimimme kaikkialla Suomessa ja erikseen sovittaessa myös ulkomailla.

email

Pyydä tarjous

24/7 päivystys numerossa 0445544245

Lue palveluesite