PGD ARCH High cut NIJ IIIA

Ei varastossa
Vain %1 jäljellä
Tuotekoodi
PGD Arch High cut NIJ IIIA

ARCH high-cut on Tanskalaisen PGD:n valmistama NIJ IIIA suojaluokan ballistinen suojakypärä. Tämä kypärä tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Valmistettu Dupontin Kevlar -aramidikuidusta. Erittäin suosittu ballistinen kypärä, jota ammattimaiset armeijan ja poliisin yksiköt käyttävät Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Tämä kypärä on vuoden 2019 mallia ja valmistettu Dupontin Kevlar-aramidikuidusta. Se on erittäin suosittu ballistinen kypärätyyppi, jota ammattimaiset armeijan ja poliisin yksiköt käyttävät Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Kypärässä on monipuoliset lisätarvikekiinnikkeet. Otsan valonvahvistintelakkaan sopivat kaikki US standardin kiinnikejalat sekä samalla mitoituksella valmistetut otsalamppukiinnikkeet sekä kamerakiinnikkeet.

ARCH-kypärä painaa vain 1500 g ja on siten yksi markkinoiden keveimmistä NIJ IIIA kypäristä.

PGD ​​ARCH on korkealuokkainen kypärä, joka antaa tilaa käyttää kuulosuojaimia tai viestintävälineitä samanaikaisesti.

Kypärää voidaan helposti säätää tarpeidesi mukaan. Se muovautuu pään muotoihin 2-3 sekunnissa ja tuntuu kevyeltä, koska se sopii tiukasti päähän ilman kireyden tunnetta. Voit helposti vaihtaa tai siirtää tarralla kiinnitettyjä sisäpehmusteita oman mieltymyksesi mukaan. Tämän mahdollistaa 10 Memory Foam Pads -pehmustejärjestelmä.

Hyvän käyttömukavuuden lisäksi PGD-10 pad -muistivaahtotekniikka absorboi iskuenergiaa ja vähentää osumien traumavaikutusta. 

Kokovalintaohje: koko L = medium-large (keskikoko) koko XL = large-XXL (isompi). Muovautuvien ja siirrettävien pehmusteiden ansiosta kypärä sopeutuu hyvin käyttäjien pään muotoihin myös yhteiskäytössä.

     

Write Your Own Review
Write a ReviewPGD ARCH High cut NIJ IIIA
To Top