Harjoittelumatto

87,89 €
Varastossa
Tuotekoodi
Tatami

Laadukas siirrettävä palapeli -tatami voimankäyttöharjoituksiin ja kamppailusaleille. Voidaan koota paloista halutun kokoiseksi.

Koko: 1m x 1m x 40mm. Yhden levyn paino on n. 2,8 kg.

Tatamin materiaalina on Polyeteenivaahto, joka on sellaisenaan hygieeninen ja valmis alusta harjoitteluun eikä sen päälle tai alle tarvitse laittaa erillistä mattoa. Soveltuu erinomaisesti myös kotisaleihin. Tatamia on helppo koota ja tarvittaessa paloja voidaan leikata mattoveitsellä halutun muotoisiksi ja kokoisiksi. Pienissä tiloissa tatamin voi purkaa ja pinota jos tilaa halutaan käyttää muuhun tarkoitukseen.

Jokaisen mattopalan toinen puoli on vihreä tai sininen ja toinen puoli punainen.

Tilaustuote, toimitusaika n. 3-4 viikkoa tilauksesta. Verkkokaupan hinta on valuuttasidonnainen ja suuntaa-antava joten pyydä tarjous!

Harjoittelu on turvallisempaa, kun lattiat on päällystetty tarkoituksenmukaisella pinnalla. Tatamit tekevät kamppailusalista tai harjoitustilasta miellyttävän ja samalla entistä kestävämmän harjoitteluympäristön.

Laadukas siirrettävä palatatami voimankäyttöharjoituksiin ja kamppailusaleille. Voidaan koota paloista halutun kokoiseksi.

Yhden palan koko: 1m x 1m x 40mm. Yhden palan paino on n. 2,8 kg.

Myydään kappaleittain (minimitilausmäärä 10 kpl). Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse: myynti@finsec.fi. Hintaan lisätään aina toimituskulut toteutuneen mukaan (kilpailutamme aina tapauskohtaisesti kuljetusyritykset, arvioidut toimituskulut 10 kpl n. 90 euroa, 20 kpl n. 180 euroa ja 100 kpl n. 900 euroa). Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää asiakkaan omia kuljetussopimuksia.

Tatamin valmistusmateriaali on pinnasta tiivistetty polyeteenivaahto, joka on sellaisenaan valmis alusta harjoitteluun, eikä sen päälle tai alle tarvitse laittaa erillistä mattoa.

Palatatami on kevyt,  helppo koota ja tarvittaessa paloja voidaan leikata mattoveitsellä halutun muotoisiksi ja kokoisiksi.

Jokaisen palan toinen puoli on vihreä ja toinen punainen.

Tilaustuote, toimitusaika n. 3-4 viikkoa tilauksesta.

Write Your Own Review
Write a ReviewHarjoittelumatto
To Top