Suojaliivi ELMON Pro NIJ II Edellinen Suojaliivi ELMON Pro NIJ II

Suojaliivin vaateosa ELMON

Alkaen 109,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
Tuotekoodi
HYBCARR
Vaateosa "R2" sopii kaikkiin ELMON NIJ II ja IIIA -suojaluokkien luotisuojaliiveihin. Vaateosa on valmistettu parhaista mahdollisista materiaaleista ja suunniteltu kaikilta ominaisuuksiltaan Suomessa.

Vaateosa on vuonna 2012 Suomessa kehitetty malli "R2", jossa on jo aiemmin tutut ominaisuudet: käyttömukavuutta olennaisesti lisäävä ilmanvaihto, kauluksessa V -leikkaus (liivi ei näy paidan kauluksen alta) ja pehmeille erikoislisälevyille tarkoitetut 250 x 300 mm piilotaskut (vaateosan sisällä) edessä ja takana.

Lisäksi tässä mallissa on sisäpuolen bakteerikasvua ehkäisevä hopeaionikäsittely (Fresh), Rip-Stop ja Coolmax kankaat, Dry Comfort XT -pintakäsittely, muotoillut säätöosat ja avaamista helpottavat Velcro -napit, jotka voi siirtää haluamaansa kohtaan tai ottaa pois. Irrotettavat housupidikkeet (3 kpl, kuvassa 1) kuuluvat hintaan.

Vaateosan takuu on 3 vuotta. Väri: musta.

Koot S-XXXXL. Tarkasta oikea koko suojapaneelistasi jos olet hankkimassa päällisiä nykyisiin ELMON liiveihisi.

Vaateosaa ei tule käyttää muiden valmistajien suojapaneelien kanssa. HUOM: tämä tuote ei ole luotisuojaliivi vaan varsinaisten suojapaneelien päälle tarkoitettu vaateosa.

 

Tarjoamme myös maksutonta suojaliivihuoltoa, katso lisätiedot tästä:

FINSEC SAFE Suojaliivihuolto

Write Your Own Review
Write a ReviewSuojaliivin vaateosa ELMON
To Top