Suojaliivin lisälevy "UAP Soft Hybrid", Elmon

99,00 €
Varastossa
Tuotekoodi
UAPSOFT

Lisälevy nostaa ELMON NIJ II suojaliivin suojaustason sertifioidusti luokkaan IIIA. Levy on joustava, suojapinta-ala suuri ja paino vain 200 g!

Tämä on mukavuuden kannalta optimaalinen ratkaisu kun halutaan nostaa suojaustasoa.

Ainoana Euroopassa tarjoamme kriittisten alueiden sertifioitua lisäsuojaa pehmeällä 250 x 300 mm hybridirakenteisella (Parax+Dyneema) lisälevyllä. Kaikissa ELMON suojaliiveissä on levyn tarvitsemat piilotaskut edessä ja takana vakiona. Pehmeää lisälevyä käytettäessä ei ole luotien sirpaloitumis- tai kimmokevaaraa (kuten kovia teräs- tai titaanilevyjä käytettäessä).

Tämän levyn kanssa käytettynä ELMON suojaluokan NIJ II Dyneemaliivin suojaustaso nousee levyn alueella (1,5 cm levyn ulkoreunasta) sertifioidusti suojaluokkaan NIJ IIIA, vaikka liivin paino kasvaa vain 200 g!!! Tällä yhdistelmällä NIJ II -suojaluokan liivi on ihanteellisen kevyt, joustava ja silti kriittisten alueiden suojaustaso kattaa jopa .44 mag käsiaseet! Levy pujotetaan liivin rintakehän ja/tai selän alueen suojapaneelin sisäpuolelle piilotaskuun ja voidaan helposti ottaa pois jos tarvetta ei enää ole.

Muidenkin suojaluokkien ELMON liivien kanssa lisälevyä voidaan käyttää traumavaikutusten vähentämiseen käyttömukavuuden kärsimättä.

Levy on erittäin kevyt ja mukava käyttää ja samalla kriittisten alueiden pistosuojaustaso nousee entisestään merkittävästi. Lisälevyn paino on vain 200 g ja paksuus 4 mm. Suojaavuustakuu 8 vuotta.

Optimoi tarvitsemasi suojaustaso suhteessa käyttömukavuuteen ja hanki ELMON liiviisi pehmeä lisälevy.

HUOM: lisälevyt ovat valmistajakohtaisia ja ne on tarkoitettu käytettäviksi vain niissä liiveissä, joihin levyt on suunniteltu.

 

Tarjoamme myös maksutonta suojaliivihuoltoa, katso lisätiedot tästä:

FINSEC SAFE Suojaliivihuolto

Write Your Own Review
Write a ReviewSuojaliivin lisälevy "UAP Soft Hybrid", Elmon
To Top