B&W suojalaukku 1000 Edellinen B&W suojalaukku 1000

Lupavapaa turvasumutin FINSTOP STRONG

31,89 €
Varastossa
Tuotekoodi
FINSTOP

TARJOUS osta 2 tai enemmän 11,95 €/kpl
(ovh 19,90 €/kpl)

Tehokkain lupavapaa turvasumutin suoraan varastosta!

Halusimme tehdä paremman.
FinStop Strong on tehokkain mahdollinen lupavapaa turvasumutin. Sumute kirvelee silmissä erittäin voimakkaasti. Se sokaisee ja merkitsee hyökkääjän antaen sumuttimen kantajalle aikaa paeta. Täysin lupavapaa, erittäin helppokäyttöinen, yksityishenkilöille suunniteltu tuote, jonka hankkimiseen tai mukana kantamiseen ei vaadita lupia. Turvasumutin kulkee helposti mukana ja tuo lisäturvaa itsellesi tai läheisellesi.

Katso tuotteen esite tästä.

Katso tuotteen video: tästä. (pienempi tiedostokoko) tai tästä (suuri koko, vaatii hyvän nettiyhteyden).

SUUNNITELTU JA VALMISTETTU SUOMESSA.

Lue tuotteen mukana seuraava käyttöohje, jossa on ohjeita sumuttimen kantamiselle ja käytölle. 

FinStop Strong on erittäin voimakas turvasumutin joka kulkee helposti mukana antaen turvaa kantajalleen. Sumutin on tarkoitettu itsepuolustukseen hätävarjelutilanteissa. Se sokaisee ja merkitsee hyökkääjän antaen sumuttimen kantajalle aikaa paeta ja hakeutua turvaan. Tehoaineina käytetään hyökkääjän kasvoille ja erityisesti silmiin sumutettavaa voimakasta seosta joka sisältää mm. suuren pitoisuuden erittäin väkevää mentholia. Seos aiheuttaa voimakasta silmien kirvelyä ja sokaisee hyökkääjän muutaman minuutin ajaksi. Lisäksi väriaine merkitsee hyökkääjän ihon ja vaatteet tunnistamisen helpottamiseksi. Väriaine pysyy iholla pesemisestä huolimatta 3-4 päivän ajan.

FinStop Strong valmistetaan täsmälleen samoilla valmistusprosesseilla kuin viranomaissumuttimetkin.  Ammattitason turvasuuttimen ansiosta sumutin ei laukea taskussa tahattomasti ja sumutin kulkee helposti mukana. FinStop Strong on 2 cm matalampi kuin Turvakerroin -turvasumutin mutta molemmissa on sama tilavuus tehoaineita. Suuttimen rakenne varmistaa että sumutuskuvio on ihanteellinen ja ettei suutin tukkeudu kun sumutinta kannetaan taskussa tai käsilaukussa. Erinomainen lahjaidea tyylikkäässä pakkauksessa.

Vaikuttavat aineet ovat elintarvike- ja kosmetiikkalaatuisia. Sumutteella on erittäin hyvä kylmäkestävyys ja sen suutin on suojattu likaantumiselta.

Suositeltava sumutusetäisyys: 1...2 m, maksimikantama: 4 metriä sisätiloissa. Sumutuskuvio: yhdistetty juova + kartio joka takaa maksimaalisen osumatarkkuuden.

Mitat: korkeus: 93 mm, aerosolipullon halkaisija 35 mm. Tilavuus: brutto 65 ml, netto 48 ml. Säilyvyys: 2 vuotta valmistuksesta. Valmistusajankohta ja säilyvyysaika on merkitty sumuttimen pohjaan. Meiltä ostaessasi saat aina sumuttimen maksimaalisella säilyvyysajalla.

Hanki markkinoiden tehokkain turvasumutin nyt meiltä suoraan varastosta!

SUUNNITELTU JA VALMISTETTU SUOMESSA!

Samalla kannattaa hankkia ylimääräinen FinStop tai harjoitussumutin aidolla suuttimella käytön harjoittelua varten.

Mikäli olet kiinnostunut isommasta erästä ja/tai tuotteen jälleenmyynnistä, ole yhteydessä meihin!

FinStop turvasumutin käyttöturvatiedote

Write Your Own Review
Write a ReviewLupavapaa turvasumutin FINSTOP STRONG
To Top