Lupavapaa turvasumutin FINSTOP STRONG Edellinen Lupavapaa turvasumutin FINSTOP STRONG

Henkilökohtainen turvahälytin

18,59 €
Ei varastossa
Tuotekoodi
MKT-001

Markkinoiden tehokkain henkilökohtainen turvahälytin!

Vihdoinkin riittävän tehokas ja tyylikäs turvahälytin joka sopii käyttäjänsä turvaksi kaikissa tilanteissa. Helppokäyttöisyytensä ansiosta tämä turvahälytin sopii kaikenikäisille käyttäjille. Huomaamattomuutensa ja tyylikkään ulkonäkönsä vuoksi turvahälytin sopii käytettäväksi myös työtehtävissä.

Olemme testanneet kymmeniä henkilökohtaisia turvahälyttimiä mutta tämä tuote on ylitse muiden. Se on rakenteeltaan Iso-Britannian poliisin hyväksymä (Police Preferred Specification) ja voittanut riippumattoman "Sold Secure" -organisaation Gold Awardin. Laitteen isoveli voitti BBCTV:n hälytinvertailun. Tämä ei ole lelu!

Kiinnitä turvahälytin ketjussa olevalla avainrenkaalla käden ulottuville, mielellään hieman piiloon, esimerkiksi takin sisäpuolelle. Hätätilanteessa irrota laukaisulenkki jolloin laite alkaa hälyttää ja vaimenee vasta kun laukaisija itse kiinnittää laukaisulenkin takaisin. Turvahälytin on kiinni käyttäjässään, joten se hälyttää apua siellä missä käyttäjä on, myös paettaessa. Uudistetussa mallissa on entistäkin parempi muotoilu sekä pieni led -valaisin.

Uskomattoman kova ääni: 140 dB (ihmiskorvan kipukynnys on taajuusalueesta riippuen noin 125 dB). Väri: kuvista hieman poiketen tyylikäs metallihohto punainen. Koko: 40 mm x 62 mm x 21 mm.

Tämä on markkinoiden tehokkain pienikokoinen henkilökohtainen äänihälytin. Hanki nyt edullista lisäturvaa itselle tai läheisellesi.

Vihdoinkin varmasti riittävän tehokas ja tyylikäs äänihälytin joka sopii käyttäjänsä turvaksi kaikissa tilanteissa. Helppokäyttöisyytensä ansiosta tämä hälytin sopii kaikenikäisille käyttäjille. Huomaamattomuutensa ja tyylikkään ulkonäkönsä vuoksi hälytin sopii käytettäväksi myös työtehtävissä.

Olemme testanneet kymmeniä henkilökohtaisia hälyttimiä mutta tämä tuote on ylitse muiden. Se on rakenteeltaan Iso-Britannian poliisin hyväksymä (Police Preferred Specification) ja voittanut riippumattoman "Sold Secure" -organisaation Gold Awardin. Laitteen isoveli voitti BBCTV:n hälytinvertailun. Hätätilanteessa irrota laukaisulenkki jolloin laite alkaa hälyttää ja vaimenee vasta kun laukaisija kiinnittää laukaisulenkin takaisin. Hälytin on kiinni käyttäjässään, joten se hälyttää apua siellä missä käyttäjä on, myös paettaessa.

Erityisen hyvää hälyttimen suunnittelussa on että se kiinnitetään kantajaansa (esimerkiksi vyölenkkiin, vetoketjun vetimeen, reppuun tai vaikka napinreikään) käden ulottuville ja mieluiten siten ettei se näy. Hätätilanteessa laukaisulenkin irrottaminen aktivoi erittäin kovan hälytysäänen joka herättää lähiympäristön huomion ja häiritsee hyökkääjää. Monista muista markkinoilla olevista hälyttimistä poiketen tämä hälytin seuraa kantajaansa hälyttäen apua kunnes laukaisulenkki kiinnitetään takaisin paikalleen.

Uskomattoman kova ääni: 140 dB (ihmiskorvan kipukynnys on taajuusalueesta riippuen noin 125 dB).

Uudistetussa mallissa on entistäkin parempi muotoilu sekä pieni led -valaisin.

Väri: kuvista hieman poiketen tyylikäs metallihohto punainen. Koko: 40 mm x 62 mm x 21 mm

Hälytin toimii 3 x LR44 paristolla (sisältyy hintaan ja paristot ovat valmiiksi asennettuina paikalleen. Rakenne on kestävä ja ruuvikiinnitteinen.

Hälytin on CE-merkitty ja RoHS vaatimusten mukainen.

Väri: kuvasta poiketen metallinhohto punainen.

Write Your Own Review
Write a ReviewHenkilökohtainen turvahälytin
To Top