Henkilökohtainen turvahälytin Edellinen Henkilökohtainen turvahälytin

Lupavapaa turvasumutin Beyond Forces

31,90 €
Varastossa
Tuotekoodi
BF

Tehokas lupavapaa turvasumutin suoraan varastosta!

Monipuolinen turvasumutin joka sokaisee hyökkääjän. Ei sisällä väriainetta.

Sumuttimen tehoaineina käytetään hyökkääjän kasvoille ja silmiin sumutettavaa seosta joka sisältää suuria pitoisuuksia mentholia. Seos aiheuttaa voimakasta silmien kirvelyä ja antaa hyökkäyksen kohteelle aikaa paeta. Koska tämä sumutin ei sisällä väriaineita, se soveltuu hyvin käytettäväksi tiloissa joissa väriaineen poistaminen voi olla hankalaa. Esimerkkinä taksit ja muut ajoneuvot.

Kanna sumutinta aina siten että se on saatavilla tarvittaessa ja harjoittele käyttöä. Sumuta aina runsaasti hyökkääjän kasvoihin, silmien alueelle. Käytön harjoittelua varten on saatavilla harjoitteluun sopivia vesisumuttimia, katso "liittyvät tuotteet" sivun alaosassa.

Tehokas lupavapaa turvasumutin suoraan varastosta! 

Monipuolinen turvasumutin joka sokaisee hyökkääjän.

Sumuttimen tehoaineina käytetään hyökkääjän kasvoille ja silmiin sumutettavaa seosta joka sisältää suuria pitoisuuksia mentholia. Seos aiheuttaa voimakasta silmien kirvelyä ja antaa hyökkäyksen kohteelle aikaa paeta.

Kanna sumutinta aina siten että se on saatavilla tarvittaessa ja harjoittele käyttöä. Käytön harjoittelua varten on saatavilla harjoitteluun sopivia vesisumuttimia, katso "liittyvät tuotteet" sivun alaosassa.

Suositeltava sumutusetäisyys: 0...3 m, maksimikantama 4-5 metriä sisätiloissa. Sumutuskuvio: Ammattilaisten suosima pistesuihku joka ei ole yhtä altis tuulelle kuten muut sumutuskuviot.

Mitat: korkeus: 113 mm, halkaisija 35 mm, sisältö 60 ml. Säilyvyys: 3 vuotta valmistuksesta. Säilyvyysaika on merkitty sumuttimen pohjaan.

Matalat sumutinkotelot (katso liittyvät tuotteet alla) sopivat jos sumutinta halutaan kantaa vyöllä esimerkiksi takin alla.

Samalla kannattaa hankkia harjoitususumutin aidolla suuttimella, jotta voit edullisesti harjoitella tähtäämistä ja sumuttimen käyttöä. Harjoitussumutin on tilavuudeltaan aitoa turvasumutinta suurempi, joten se ei mahdu turvasumuttimelle tarkoitettuun koteloon. Harjoitussumuttimelle sopivat kotelot esitellään harjoitussumuttimen "liittyvät tuotteet" osiossa.

Käyttöturvatiedote

Write Your Own Review
Write a ReviewLupavapaa turvasumutin Beyond Forces
To Top