Kaasusumutin Vexor MK-3 FULL POWER Edellinen Kaasusumutin Vexor MK-3 FULL POWER

Jatkuvatoiminen OC -sumutin Vexor MK-3 FULL POWER

49,00 €
Varastossa
Tuotekoodi
VMK3-jatkuvat

Vexor MK-3 OC -jatkuvatoiminen kaasusumutin sisältää patentoitua Vexor V7 -tehoainetta. Käyttötarkoitus: suljetun tilan sumutus.

Tehoaineen polttavuutta kuvaava SHU -luku on markkinoiden korkein 15 000 000. Koska tehoaine on erittäin voimakasta, valmiin sumutteen kapsaisinoidipitoisuus on rajoitettu lukemaan 1,45 %.

Vexor® MK-3 OC -jatkuvatoiminen sumutin on pienikokoinen, käteen mahtuva aerosolisumutin, jonka voi myös jättää paikoilleen. Ostettaessa tuotteen päällä on musta suojakorkki, joka on poistettava ennen käyttöä. Sumutin laukaistaan painamalla laukaisupainiketta reippaasti juuri ennen sumutusta tai sumuttimen paikoilleen jättämistä. Sumutin tyhjentää itsensä laukaisun jälkeen kerralla kokonaan (noin 7 s) pyörien ja levittäen lähiympäristöönsä erittäin voimakasta OC -sumutetta.

Vexor® MK-3 OC -jatkuvatoimista sumutinta voidaan käyttää kaikissa tilanteissa joihin se taktisesta näkökulmasta tarkastellen sopii. Esimerkkeinä joukkotappelut, mellakat tai puukotustilanteet, joihin halutaan puuttua turvallisen etäisyyden päästä tai tilanteet, joissa rajoitetussa tilassa (esim. käytävä) etenevien hyökkääjien eteneminen on saatava pysäytettyä. Tarvittaessa jatkuvatoimista sumutinta voi pitää kädessä myös tavanomaiseen tapaan, tosin sumute purkautuu aerosolin päädystä.

Laukaistu Vexor® MK-3 OC -jatkuvatoiminen sumutin on teholtaan normaalia Vexor® -sumutinta vastaava, siis markkinoiden tehokkain. Käyttäjän on syytä huomioida että kuten kaikilla sumuttimilla, myös jatkuvatoimisella sumuttimella on tehoaineen osuttava kunnolla kohteeseen, jotta altistuminen saadaan aikaan. Laajat ulkotilat joissa sumute on helppo kiertää tai kohteet, joissa sivulliset ovat vaarassa altistua hallitsemattomasti, eivät sovellu tälle tuotteelle (eivätkä myöskään tavanomaiselle kartiosumutteelle).

Paino: 60 g, korkeus (suojakorkkeineen) 110 mm, halkaisija 38 mm. Sopii tavalliseen MK-3 sumutinkoteloon.

Käyttöolosuhteet: -40 °C...+65°C. Säilytetään muiden kaasusumuttimien tapaan huoneenlämmössä. Väärä säilytystapa lyhentää tuotteen käyttöikää. Käyttöikä oikein säilytettynä 5 vuotta valmistusajankohdasta. Säilyvyystieto on merkitty tuotteeseen.

Suosittelemme käytön harjoittelua.

HUOM: herkistä suojakorkki ennen käyttöä, jotta se lähtee hyvin irti käytettäessä.

Käytön varotoimenpiteet ovat samat kuin kaikilla muillakin OC -sumuttimilla. Ensiavun osalta on välttämätöntä käyttää juoksevaa vettä, joka vaihtuu koko ajan. Sumuttaja on vastuussa oikean, kaasusumutinkoulutuksessa määritellyn, ensiavun antamisesta.

 ZARC International (USA) on valmistaja joka on ensimmäisenä maailmassa kehittänyt nykyisen OC -sumuttimen vuonna 1982. Yrityksen hallussa on monia OC -tuotteisiin liittyviä patentteja.

ZARC toimittaa OC -tuotteita USA:ssa FBI:lle, armeijalle, ilmavoimille, yli 3000 poliisipiiriin sekä ammattikäyttöön yli 50 maahan ympäri maailman. ZARC on ehdottomasti yksi johtavista valmistajista ja edelläkävijöistä. 
Finsec edustaa ZARC:ia Suomessa.

Vexor®  -OC sumuttimet sisältävät ZARC Internationalin patentoimaa Vexor V7 -tehoainetta, jossa käytetään luonnon kapsaisinoideja, joista on laboratorio-olosuhteissa poistettu ei-aktiiviset ainesosat. Lisäksi tehoainehiukkaset on saatu tavanomaista stabiilimmiksi ja hitaammin haihtuviksi ilman kanssa kosketuksiin joutuessaan. Tehoaineet päätyvät siten entistä paremmin altistuskohteeseen.

Tehoaineen polttavuutta kuvaava SHU -luku on markkinoiden korkein 15 000 000. Koska tehoaine on erittäin voimakasta, valmiin sumutteen kapsaisinoidipitoisuus on rajoitettu lukemaan 1,45 %.

Kaikki Vexor®  -OC sumuttimien sisällön ainesosat ovat kosmetiikka- tai elintarvikelaatuisia ja siten puhtaita ja turvallisia. Ponneaineena on elintarvikelaatuinen hiilidioksidi (CO2).

Sumute ei ole syttyvää ja tuotetta voidaan turvallisesti käyttää samanaikaisesti etälamauttimen kanssa. Vexor -tuotteet eivät ole herkkiä jäätymään.

Käyttöturvatiedote

Kaasusumuttimen ostaminen on edelleen luvanvaraista. Sumuttimen voit ostaa nettikaupasta laillisesti seuraavasti: -tee tilaus normaalisti nettikaupassamme ja lähetä kuva kaasusumuttimen hallussapitoluvastasi (muovikortti) meille osoitteeseen myynti@finsec.fi. HUOM: kuvat tulee ottaa kortin molemmilta puolilta ja niiden tulee olla selkeät. Tarvittaessa pyydämme lisäselvitystä. Vastaanotettuamme tilauksen ja tarkastettuamme lupasi, vahvistamme tilauksesi ja lähetämme heti kaasusi luvanhaltijan nimellä. Osalla jälleenmyyjistämme on asealan elinkeinolupa, joten näistä myymälöistä voit myös käydä itse ostamassa kaasusumuttimen. Tarkasta myyntioikeus meiltä tai suoraan lähimmältä jälleenmyyjältämme.

Write Your Own Review
Write a ReviewJatkuvatoiminen OC -sumutin Vexor MK-3 FULL POWER
To Top