Jatkuvatoiminen OC -sumutin Vexor MK-3 FULL POWER Edellinen Jatkuvatoiminen OC -sumutin Vexor MK-3 FULL POWER

Teleskooppipatukkakotelo Radar 1957 rotating Bonowi Camlock/ESP 21"

60,50 €
Varastossa
Tuotekoodi
4085-1611

Markkinoiden paras TKP -umpikotelo.

Italialaisen Radar 1957 valmistama huippulaadukas pikakiinnitteinen säädettäväasentoinen 21" Bonowi Camlock/ESP teleskooppipatukalle tarkoitettu suljettu kova kotelo, jossa Cordura -läppä.  

Sopii erinomaisesti myös ASP Talon 21" patukan kanssa käytettäväksi!

Italialaisen Radar 1957 valmistama huippulaadukas, pikakiinnitteinen ja säädettäväasentoinen 21" Bonowi Camlock/ESP -teleskooppipatukalle tarkoitettu suljettu kova kotelo, jossa Cordura -läppä. Soveltuu myös erinomaisesti ASP Talon 21" patukan koteloksi!

Suunniteltu alunperin Ruotsin Poliisin Bonowi Camlock koteloksi. Pyysimme valmistajaa lisäämään koteloon vyön pikakiinnityksen.

Kotelon tiukkuutta voi säätää omien mieltymyksien mukaisesti 2,5 mm kuusiokoloavaimella (mukana pakkauksessa).

Erittäin kestävä ja varmatoiminen 8 -asentoinen säätömekanismi, jolla saat kantokulman säädettyä omien toiveidesi mukaiseksi. Kotelon vyökiinnityksenä on kestävä ja luotettava Velcro pikakiinnike, joka mahdollistaa kotelon kiinnittämisen varustevyölle ilman että vyötä avataan.

Kotelossa on avausta helpottava "rapid release system" ja erittäin kestävät nepparit. Kotelossa on myös "kuppi" Cordura-läpän yläosassa, joka takaa sen että koteloa pystyy myös loistavasti käyttämään lisävarusteena saatavan Bonowi Camlock kahvarenkaan kanssa.

ESP 21" patukan kanssa käytettäessä on huomioitava että patukan kumikahva aiheuttaa kitkaa kotelon materiaalin kanssa. Sujuvan toimivuuden varmistamiseksi ESP -patukka on vedettävä suoraan ulos kotelosta.

Kotelo sopii kaikkiin 50-60 mm leveisiin varustevöihin (Sopii siis erinomaisesti myös esim. Snigel ja Frontline kaksiosaisiin varustevöihin).

Write Your Own Review
Write a ReviewTeleskooppipatukkakotelo Radar 1957 rotating Bonowi Camlock/ESP 21"
To Top