Ladattava käsivalaisin KLARUS XT12GT Edellinen Ladattava käsivalaisin KLARUS XT12GT

Robusta GTX Niquel S3 Turvajalkine

Alkaen 207,90 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
Tuotekoodi
93000
Robusta GTX Niquel S3 on laadukas, erinomaisesti pohjoismaiseen jalkaan sopiva, ammattilaisen taktinen turvajalkine. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta GTX Niquel S3:n käyttömukavuudesta. Leveän lestin lisäksi GTX Niquel S3 pohjassa on kantavaimennus ja Robustan kehittämä erikoisrakenne, joka ennaltaehkäisee jalan virheasentoja. Robusta GTX Niquel S3 jalkineet on sertifioitu EN ISO 20347 S3+O2+CL+HI+HRO+WR mukaisesti. Materiaalit: nahka, Gore-Tex, PU, nitriilikumi. Väri: musta. Valmistusmaa: Espanja. Varastokoot: EU 37-48. Koot 35-36 tilauksesta.

Robusta GTX Niquel S3 on laadukas, erinomaisesti pohjoismaiseen jalkaan sopiva, ammattilaisen taktinen turvajalkine. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta GTX Niquel S3:n käyttömukavuudesta. Leveän lestin lisäksi GTX Niquel S3 pohjassa on kantavaimennus ja Robustan kehittämä erikoisrakenne, joka ennaltaehkäisee jalan virheasentoja.

Pintamateriaali on aitoa nahkaa, vuori hengittävää Gore-Tex materiaalia. Turvaominaisuudet: S3 luokiteltu, metalliton kärkisuoja ja metalliton naulaanastumissuoja. Varren korkeus on sisäpohjasta mitattuna taktiseen käyttöön optimoitu 16,5 cm (jalkineen koko vaikuttaa hieman tähänkin mittaan).

Metalliton naulaanastumissuoja on joustava ja lämmin myös talvella. Jalkineen pohja on öljyn ja bensiinin kestävä. Pohjakuviointi takaa erittäin hyvän pidon kaikilla alustoilla, myös talvella.

Robusta GTX Niquel S3 jalkineet on sertifioitu EN ISO 20347 S3+O2+CL+HI+HRO+WR mukaisesti.

Materiaalit: nahka, Gore-Tex, PU, nitriilikumi. Väri: musta. Valmistusmaa: Espanja. Varastokoot: EU 37-48. Koot 35-36 tilauksesta.

Write Your Own Review
Write a ReviewRobusta GTX Niquel S3 Turvajalkine
To Top