Robusta Ayr hierova pohjallinen Edellinen Robusta Ayr hierova pohjallinen

Robusta GTX Circon S3 turvajalkine

Alkaen 199,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
Tuotekoodi
90500
Robusta GTX Circon S3 on laadukas, erinomaisesti pohjoismaiseen jalkaan sopiva, ammattilaisen taktinen turvajalkine. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta GTX Circon S3:n käyttömukavuudesta. Leveän lestin lisäksi GTX Circon S3 pohjassa on kantavaimennus ja Robustan kehittämä erikoisrakenne, joka ennaltaehkäisee jalan virheasentoja. Robusta GTX Circon S3 jalkineet on sertifioitu EN ISO 20347 S3+O2+CL+HI+HRO+WR mukaisesti. Materiaalit: nahka, Gore-Tex, PU, nitriilikumi. Väri: musta. Valmistusmaa: Espanja. Varastokoot: EU 37-48. Koot 35-36 tilauksesta.

Robusta GTX Circon S3 on laadukas, erinomaisesti pohjoismaiseen jalkaan sopiva, ammattilaisen taktinen turvajalkine. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta GTX Circon S3:n käyttömukavuudesta. Leveän lestin lisäksi GTX Circon S3 pohjassa on kantavaimennus ja Robustan kehittämä erikoisrakenne, joka ennaltaehkäisee jalan virheasentoja.

Pintamateriaali on aitoa nahkaa, vuori hengittävää Gore-Tex materiaalia. Turvaominaisuudet: S3 luokiteltu, metalliton kärkisuoja ja metalliton naulaanastumissuoja. Varren korkeus on sisäpohjasta mitattuna taktiseen käyttöön optimoitu 16,5 cm (jalkineen koko vaikuttaa hieman tähänkin mittaan).

Metalliton naulaanastumissuoja on joustava ja lämmin myös talvella. Jalkineen pohja on öljyn ja bensiinin kestävä. Pohjakuviointi takaa erittäin hyvän pidon kaikilla alustoilla, myös talvella.

Robusta GTX Circon S3 jalkineet on sertifioitu EN ISO 20347 S3+O2+CL+HI+HRO+WR mukaisesti.

Materiaalit: nahka, Gore-Tex, PU, nitriilikumi. Väri: musta. Valmistusmaa: Espanja. Varastokoot: EU 37-48. Koot 35-36 tilauksesta.

Write Your Own Review
Write a ReviewRobusta GTX Circon S3 turvajalkine
To Top