Suojaliivi ELMON Pro NIJ II Edellinen Suojaliivi ELMON Pro NIJ II

Suojaliivi VALKRE NIJ II, naisten malli

Alkaen 489,00 €
Varastossa
Tuotekoodi
VALKRE-FEMII

VALKRE NIJ II Dyneemaliivi on hinta/laatusuhteeltaan huippuluokan NIJ II luotisuojaliivi, joka antaa maksimaalisen käyttömukavuuden ja suojaa tehokkaasti käsiaseiden luodeilta, teräaseilta ja injektioneuloilta. Liivin mitoitus ja leikkaus vastaa C.P.E. luotisuojaliivejä. Suojamateriaalina maailmankuulu DSM Dyneema. Suojausteho on virallisesti sertifioitu Eurooppalaisten akkreditoitujen testipaikkojen (TNO Hollanti ja AITEX Espanja) toimesta. Liivillä on myös Työterveyslaitoksen myöntämä CE merkintä.

Tätä naisten mallia suositellaan käytettäväksi, mikäli kuppikoko on B tai suurempi. 

6 hyvää syytä valita VALKRE NIJ II luotisuojaliivi
1. Kevyt suojaliivi (koko M noin 1,2-1,3 kg) ja ohut paneeli (paksuus ainoastaan 5,3 mm)
2. Ylittää NIJ II standardin suojaluokan vaatimukset kirkkaasti (esim. 9 x 19 mm patruunalla keskimääräinen traumavaikutus on alle 30 mm, kun suurin sallittu on 44 mm)
3. Erinomainen käyttömukavuus ja liikkuvuus
4. Huippumateriaalit: Supplex, Rip-Stop, Coolmax, MIL-Spec Velcro ja DSM Dyneema
5. Suojaavuustakuu 6 vuotta
6. Vaateosan takuu 2 vuotta

 

VALKRE NIJ II Dyneemaliivi on hinta/laatusuhteeltaan huippuluokan NIJ II suojaliivi, joka antaa maksimaalisen käyttömukavuuden ja suojaa tehokkaasti käsiaseiden luodeilta, teräaseilta ja injektioneuloilta. Liivin mitoitus ja muotoilu vastaa C.P.E. suojaliivejä. Suojausteho on virallisesti sertifioitu Eurooppalaisten akkreditoitujen testipaikkojen (TNO Hollanti) ja AITEX Espanja toimesta.

Tätä naisten mallia suositellaan mikäli kuppikoko on B -kuppi tai suurempi.

Liivi on kevyt (koko M painaa n. 1,2-1,3 kg) ja ergonomisesti muotoiltu. Paneelin suojapinta-ala on (koko M) 0,23 m².
Paneelin suojamateriaalina on maailmankuulu huippulaadukas DSM Dyneema.

Liivissä on maksimaaliseen käyttömukavuuteen tähtäävä leikkaus jossa ei kuitenkaan ole tingitty suojaustasosta. Vaateosa on kaikilta osiltaan valmistettu parhaista mahdollisista materiaaleista. Liivi antaa erinomaisen suojan myös kyljille. Suojaluokka NIJ II ja väri musta. Muita värejä ja suojaluokkia on saatavilla tilauksesta.

Liivi täyttää ja ylittää NIJ-STD-0101.04 standardin NIJ II vaatimukset suojaten koko käyttöikänsä (6 vuotta käyttöönotosta) käsiaseiden (9 mm FMJ ja 357 Mag JSP) luodeilta. Liivi soveltuu sellaisenaan poliiseille, vartijoille, järjestyksenvalvojille tai sairaanhoitohenkilöstölle ja se suojaa erittäin hyvin myös teräaseiden ja injektioneulojen pistoilta.

Kaikki koot S-XL ovat saman hintaisia.

Jos rinnanympärys ei anna oikeaa kokonaiskuvaa vartalostasi, lisää tilaustietoihisi pituutesi ja painosi. Voit myös soittaa 0445544244 tai lähettää sähköpostia (myynti(ät)finsec.fi) niin autamme mielellämme oikean koon valitsemisessa. Ennen soittoasi varaa mittanauha saataville. Tarvitsemme seuraavat mitat: rinnanympärys, vyötärö ja mitta kaulakuopasta napaan. Voit halutessasi käyttää apuna oheista mittalomaketta.

Liivin suojaavuustakuu on 6 vuotta käyttöönotosta ja vaateosan takuu 2 vuotta.

Maksutavat

Write Your Own Review
Write a ReviewSuojaliivi VALKRE NIJ II, naisten malli
To Top