Uutiset

Yleiset uutiset

Etsimme kasvusta kiinnostuneita turva-asennusliikkeitä sekä jälleenmyyjiä!

FINSEC on vastuullinen turvallisuusalan tuotteiden maahantuoja sekä Ajax -turvajärjestelmätuotteiden tukkumyyjä. Ajax järjestelmä tuo turvaa ilman kuukausimaksuja ja on Euroopan palkituin langaton turvajärjestelmä.

Mielestämme Ajax on paras ratkaisu kodin tai yrityksen valvontaan ja etäohjaukseen. Murtosuojauksen, palosuojauksen sekä vesivahinkojen ennaltaehkäisemisen lisäksi saat puhelimeesi jatkuvan, ajantasaisen tiedon lämpötilasta ja voit halutessasi helposti etäohjata kaiken tyyppisiä sähkölaitteita. Järjestelmä on myös mahdollista liittää vartiointiliikkeiden hälytysvalvontaan.

Etsimme nyt yrityksiä sekä yrittäjiä, jotka haluavat kasvaa kanssamme Ajax turvajärjestelmien parissa. Me tarjoamme kumppaneillemme toimitusvarmuutta, laatua ja hyvää asiakaspalvelua. Toimitamme Ajax-tuotteet tukkuhintaan nopeasti, suoraan omasta varastostamme. Mikäli kiinnostuit yhteistyöstä kanssamme, ota yhteyttä myynti@finsec.fi ja keskustellaan mahdollisuuksista!

Lue lisää
Tuoteuutiset

Ajax turvajärjestelmän laitteet ovat huippuluokkaa!

Ajax langattomat turvajärjestelmät ovat saaneet valtavan määrän arvostettuja tuotepalkintoja – ja syystä! Tuotteet todella ovat erinomaisia. Ajax langattomat turvajärjestelmät ja Ajax ilmaisimet on huomioitu muun muassa PSI Premier Awards 2020 jossa Motion Cam voitti "Intruder Product Of The Year” palkinnon sekä Security & Fire Excellence Awards 2017 järjestelmä voitti ”Intruder Alarm of the Year” palkinnon.

Toimitamme Ajax-tuotteet nopeasti, suoraan varastostamme. Asennusliikkeet sekä jälleenmyyjät, ota yhteyttä! myynti@finsec.fi +358445544244

Pyydä tarjous

Ajax sopii kotiin myös itseasennettuna, verkkokaupastamme www.finsec.fi löytyy esimerkiksi valmiiksi mietittyjä aloituspaketteja joka kotiin!

Lue lisää
Yleiset uutiset

FINSEC on nyt virallinen Ajax -tuotteiden tukkumyyjä

Ajax langaton turvajärjestelmä on paras ratkaisu kodin tai yrityksen valvontaan ja etäohjaukseen. Murtosuojauksen, palosuojauksen ja vesivahinkojen ennaltaehkäisemisen lisäksi saat puhelimeesi jatkuvan, ajantasaisen tiedon lämpötilasta ja voit halutessasi helposti etäohjata kaiken tyyppisiä sähkölaitteita.

Toimitamme Ajax-tuotteet nopeasti, suoraan varastostamme. Asennusliikkeet sekä jälleenmyyjät, ota yhteyttä myynti@finsec.fi niin keskustellaan tukkualennuksista.

Ajax sopii kotiin myös itseasennettuna, verkkokaupastamme löytyy esimerkiksi valmiiksi mietittyjä aloituspaketteja joka kotiin!

Lue lisää
Yleiset uutiset

FINSEC turvallisuustekniikka

Valvontakamera on väsymätön vahti

Olemme laajentaneet toimintaamme valvontakamerajärjestelmien ja murtohälytinjärjestelmien suunnitteluun, myyntiin ja asentamiseen. Saat meiltä jatkossa kokonaisvaltaisen ja luotettavan palvelun kaikkiin valvontatarpeisiin. Nykyaikaiset, etäohjattavat valvontakamerajärjestelmät ovat kustannustehokas ja varma ratkaisu kaikenlaisiin valvontatarpeisiin. Palvelumme on käytettävissä kaikkialla Suomessa.

Ainutlaatuisena palveluna saat meiltä myös siirrettävän valvontakameralaitteiston valmiiksi asennettuna ja nopeasti lainaksi äkillisiin tilanteisiin.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä! myynti@finsec.fi

+358445544244

Lue lisää
Tuoteuutiset

Euroopan kevein luotisuojaliivi!

VALKRE NIJ II SB 115

Uusi VALKRE NIJ II SB 115 on Euroopan -ja mahdollisesti koko maailman- kevein ja mukavin NIJ II sertifioitu suojaliivi. Koko M liivin kokonaispaino on vain 1220 g!!!

Tästä huippuluokan Dyneemalaadusta valmistetut liivit ovat aiemmin maksaneet kaikkialla maailmassa noin 1000 €. Tämä liivi on varmuudella Euroopan edullisin, huippumukava SB 115 suojaliivi. Paneeli on vain 4 mm paksuinen ja uskomattoman notkea. Käyttö tuntuu lähes siltä, ettei liiviä olisi lainkaan!

Jokainen, joka on tätä liiviä sovittanut, haluaa sen itselleen.

VALKRE NIJ II SB 115 suojaliivin tekninen esite

Lue lisää
To Top