Käsiraudat ketjumalli, TCH 820 Deluxe Edellinen Käsiraudat ketjumalli, TCH 820 Deluxe

Teleskooppipatukkakotelo Radar 1957 rotating Bonowi Camlock/ESP 26"

59,00 €
Varastossa
Tuotekoodi
4085-1621

Markkinoiden paras TKP -umpikotelo.

Italialaisen Radar 1957 valmistama huippulaadukas pikakiinnitteinen säädettäväasentoinen 26" Bonowi Camlock/ESP teleskooppipatukalle tarkoitettu suljettu kova kotelo, jossa Cordura -läppä.

Sopii erinomaisesti myös ASP Talon 26" patukan kanssa käytettäväksi!

Italialaisen Radar 1957 valmistama huippulaadukas, pikakiinnitteinen ja säädettäväasentoinen 26" Bonowi Camlock/ESP -teleskooppipatukalle tarkoitettu suljettu kova kotelo, jossa Cordura -läppä. Soveltuu myös erinomaisesti ASP Talon 26" patukan koteloksi!

Suunniteltu alunperin Ruotsin Poliisin Bonowi Camlock koteloksi. Pyysimme valmistajaa lisäämään koteloon vyön pikakiinnityksen.

Kotelon tiukkuutta voi säätää omien mieltymyksien mukaisesti 2,5 mm kuusiokoloavaimella (mukana pakkauksessa).

Erittäin kestävä ja varmatoiminen 8 -asentoinen säätömekanismi, jolla saat kantokulman säädettyä omien toiveidesi mukaiseksi. Kotelon vyökiinnityksenä on kestävä ja luotettava Velcro pikakiinnike, joka mahdollistaa kotelon kiinnittämisen varustevyölle ilman että vyötä avataan.

Kotelossa on avausta helpottava "rapid release system" ja erittäin kestävät nepparit. Kotelossa on myös "kuppi" Cordura-läpän yläosassa, joka takaa sen että koteloa pystyy myös loistavasti käyttämään lisävarusteena saatavan Bonowi Camlock kahvarenkaan kanssa.

ESP 26" patukan kanssa käytettäessä on huomioitava että patukan kumikahva aiheuttaa kitkaa kotelon materiaalin kanssa. Sujuvan toimivuuden varmistamiseksi ESP -patukka on vedettävä suoraan ulos kotelosta.

Kotelo sopii kaikkiin 50-60 mm leveisiin varustevöihin (Sopii siis erinomaisesti myös esim. Snigel ja Frontline kaksiosaisiin varustevöihin).

Maksutavat

No 1
Write Your Own Review
Write a ReviewTeleskooppipatukkakotelo Radar 1957 rotating Bonowi Camlock/ESP 26"
To Top