Teleskooppipatukkakotelo Radar 1957 rotating Bonowi Camlock/ESP 26" Edellinen Teleskooppipatukkakotelo Radar 1957 rotating Bonowi Camlock/ESP 26"

Teleskooppipatukka Bonowi Camlock 16"

169,00 €
Varastossa
Tuotekoodi
EKA-16

Nykyaikainen, maailman parhaaksi patukaksi monen tahon toimesta arvostettu!

Saksalainen Bonowi Camlock -teleskooppipatukka joka voidaan avata lähes äänettömästi vetämällä tai perinteiseen tapaan auki lyömällä. Suljetaan napista painamalla, joten sulkemiseen ei tarvita hakkaamista koviin pintoihin.

10 vuoden takuu!

Saksalaisen Bonowin valmistama, täysin uudenlainen teleskooppipatukka.

16" mallin kokonaispituus 410 mm, suljettuna 180 mm. Kahvaosan halkaisija 28 mm, keskiosa 22 mm, kärki 19 mm. Paino 435 g; selkeästi ASP -vastaavaa patukkaa painavampi. Painopiste on täysin keskellä ja iskuenergia on lyöntialueella huomattavasti perinteisiä teleskooppipatukoita suurempi. Saatavana myös 21" ja 26" malli sekä useita säädettäviä vyökotelovaihtoehtoja.

Camlock voidaan avata perinteisellä tavalla tai rauhallisesti vetämällä, esimerkiksi käskytystilanteessa. Avaaminen voidaan tarvittaessa tehdä lähes äänettömästi. Patukalla voidaan myös lyödä ilman erillistä avausliikettä, koska se lukittuu itsestään myös lyönnin aikana. Camlockia ei suljeta hakkaamalla lähiseudun kiinteitä pintoja, vaan herrasmiesmäisesti vapautusnappia painamalla.

Koulutuskäytössäkin patukan napista sulkeminen nopeuttaa harjoittelua ja toistoja saadaan tehtyä samassa ajassa paljon enemmän. Rakenne on täysin huoltovapaa ja valmistajan takuu työkäytössä 10 vuotta. Saksan poliisilla on näitä käytössään yli 20 000 kpl ja myös Ruotsin Poliisi valitsi Bonowi Camlockin uudeksi virkapatukakseen syksyllä 2012.

Teleskooppipatukoiden myynti on sallittua vain viranomaisille, turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijoille sekä voimankäytönkouluttajiksi hyväksytyille. Teleskooppipatukkaa ei siis myydä suoraan yksittäisille vartijoille tai järjestyksenvalvojille.

Tekninen esite

Maksutavat

Write Your Own Review
Write a ReviewTeleskooppipatukka Bonowi Camlock 16"
To Top